aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟι πολυεθνείς σέρνουν τον χορό

Οι πολυεθνείς σέρνουν τον χορό

Οι πολυεθνείς αγώνες ανοίγουν τον χορό των διεθνών διοργανώσεων. Αγώνες στους οποίους μετρούμε πάνω από 25 χρόνια παρουσίας, με μικρές και μεγάλες επιτυχίες. Μάλιστα, η μία εκ των δύο διοργανώσεων θα διεξαχθεί στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στο ολυμπιακό κολυμβητήριο Λεμεσού το διήμερο 2–3 Απριλίου.

Στη «δική μας» διοργάνωση θα λάβουν μέρος αγόρια που γεννήθηκαν το 2000-2001 και κορίτσια που γεννήθηκαν το 2001-2002. Δεκαπέντε αθλητές μας θα βρεθούν στους βατήρες του κολυμβητηρίου Λεμεσού και θα προσπαθήσουν να κυνηγήσουν το καλύτερο και γιατί όχι και τη διάκριση, η οποία μεταφράζεται στην κατάκτηση κάποιου μεταλλίου.

Οι αθλητές που θα μας εκπροσωπήσουν στη διοργάνωση είναι: Γιώργος Ζωτιάδης, Σταύρος Τζιρτζιπής, Κωνσταντίνος Ονουφρίου, Πέτρος Κουσής, Παναγιώτης Καλαβάς, Χρίστος Φικάρδος, Χρυσή Παγλά, Ιόλη Νικολαΐδου, Αλεξάνδρα Σιεκόλεβα, Λυδία Κασάπη, Χρυστάλλα Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνος Μιτσίδης, Μάρκος Ιακωβίδης, Σεπάστιαν Κούπμαν, Αφροδίτη Αγαθοκλέους.

Η δεύτερη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στη Σόφια και σ’ αυτήν θα πάρουν μέρος αγόρια γεννηθέντα το 1998-1999 και κορίτσια το 1999-2000. Στη Βουλγαρία θα λάβουμε μέρος με τρεις αθλητές: Νικόλας Ιωαννίδης, Κάλλια Αντωνίου και Φίλιππος Ιακωβίδης. Στόχος τους θα είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και μια διεθνής επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ