aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟι «πάνω» επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά

Οι «πάνω» επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Χάντμπολ Ανδρών. Ο πρωτοπόρος Παρνασσός πέρασε επιβλητικά από την Αραδίππου με την έκταση του σκορ να σταματά στο +21 (32-11). Ως εκ τούτου παρέμεινε στην κορυφή με 19 βαθμούς. Παρόλα αυτά η διαφορά δεν αυξήθηκε από τη Sabbianco Ανόρθωση (+4), η οποία έκανε το καθήκον της και επικράτησε εντός έδρας του Κ.Ν Αγ. Τριμιθιάς (35-22).

Βέβαια, ο σύλλογος της Λευκωσίας με καλύτερη διαφορά τερμάτων κατάφερε να εισέλθει στη φάση των πλέι οφ. Συγκεκριμένα, μετρά 101 γκολ υπέρ και 95 κατά, έναντι 103-101 του Προοδευτικού και 93-101 του Α.Ο Αραδίππου. Στη μάχη για τον τίτλο δηλώνει «παρών» και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο που κράτησε το μείον ένα από την «Κυρία» με επιτυχία απέναντι στον Προοδευτικό (30-17).

Να σημειωθεί ότι στη δεύτερη φάση οι τέσσερις πρώτες ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους (εντός & εκτός) σε πρωτάθλημα 6 αγωνιστικών, ενώ Προοδευτικός Πάφου και Α.Ο. Αραδίππου θα αγωνιστούν για την αποφυγή της διαβάθμισης. Στην Α’ Κατηγορία θα μείνει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 5 νίκες. Με το τέλος της πρώτης φάσης έχουν από μια νίκη. Οι αγώνες για τις θέσεις 5-6 θα εκκινήσουν στις 15 Φεβρουαρίου και στις 8 του μήνα για τη τετράδα.

*Το δίδυμο ΑΣ Λατσιά – ΕΝ Αθηένου που προπορεύεται στην κορυφή της βαθμολογίας, ήταν οι νικητές της 8ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
E.N. Αθηένου – Πανελλήνιος 37-19
ΑΟ Αραδίππου – ΑΣ Λατσιά 21-33
Ρεπό: Προοδευτικός

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ