aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟι παγκυπριονίκες, πολυνίκες και κυπελλούχοι 2018

Οι παγκυπριονίκες, πολυνίκες και κυπελλούχοι 2018

Ολοκληρώθηκε ο Τελικός Αγώνας Υπερπήδησης Εμποδίων 2018 στον Ιππικό Όμιλο Κιτίου το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019, υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ιππασίας. Έλαβαν μέρος αθλητές από τον Ιππικό Όμιλο Λυθροδόντα, Ιππικό Όμιλο Λευκωσίας, Ιππικό Όμιλο Λαπάτσας και Ιππικό Όμιλο Cyprus Horse Society. Πιο κάτω τα αποτελέσματα των παγκυπριονικών, πολυνικών και κυπελλούχων της χρονιάς 2018:

Πρώτη θέση παγκύπρια στην κατηγορία Δ Παίδων η Ελένη Χατζηχαραλάμπους με το άλογο Kavaler από τον Ιππικό Όμιλο Λυθροδόντα. Δεύτερη θέση παγκύπρια στην κατηγορία Δ
Παίδων η Μάρλεν Βαφεάδης με το άλογο Musketar από τον Ιππικό Όμιλο Λυθροδόντα.
Κυπελλούχος της Κατηγορίας Παίδων 2018 ο Έκτορας Κοκκίνης με το άλογο Zenon Kitiefs από τον Ιππικό Όμιλο Λυθροδόντα. Πρώτη θέση πολυνίκη στην κατηγορία Δ η Κατερίνα Κασσίνη με το άλογο Signorette Braz από τον Ιππικό Όμιλο Λυθροδόντα. Πρώτη θέση πολυνίκη στην κατηγορία Γ o Ιβάιλο Τσβετάνοφ με το άλογο Lachita από τον Ιππικό Όμιλο Cyprus Horse Society. Δεύτερη θέση πολυνίκη στην κατηγορία Γ o Έκτορας Κοκκίνης με το άλογο Zenon Kitiefs από τον Ιππικό Όμιλο Λυθροδόντα.

Πρώτη θέση πολυνίκη στην κατηγορία B η Αν Γκοζέτ με το άλογο Zvegor από τον Ιππικό Όμιλο Λυθροδόντα. Δεύτερη θέση πολυνίκη στην κατηγορία B o Ιβάιλο Τσβετάνοφ με το άλογο Lachita από τον Ιππικό Όμιλο Cyprus Horse Society. Πρώτη θέση παγκύπρια στην κατηγορία Α η Αν Γκοζέτ με το άλογο Zvegor από τον Ιππικό Όμιλο Λυθροδόντα. Κυπελλούχος της Κατηγορίας Α 2018 η Αν Γκοζέτ με το άλογο Zvegor από τον Ιππικό Όμιλο Λυθροδόντα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ