aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟι νικητές των τεσσάρων κατηγοριών

Οι νικητές των τεσσάρων κατηγοριών

Το περασμένο Σαββατοκύριακο διεξήχθη ο 4ος Αγώνας Πρωταθλήματος Υπερπήδησης Εμποδίων της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Ο διήμερος αγώνας πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Κιτίου με τη συμμετοχή αθλητών του Ιππικού Ομίλου Cavalier, του Ιππικού Ομίλου Λαπάτσα, του Ιππικού Ομίλου Λευκωσία, του Ιππικού Ομίλου Cyprus Equestrian Society και του Ιππικού Ομίλου Λυθροδόντα. Οι αθλητές έλαβαν μέρος στα αγωνίσματα Ανάπτυξης και στις κατηγορίες Πρωταθλήματος Δ, Γ, Β, και Α.

Νικητές στις κατηγορίες Πρωταθλήματος αναδείχθηκαν οι πιο ακόλουθοι: Στην κατηγορία Δ (1,00-1,05μ) την πρώτη θέση κατέλαβαν το Σάββατο το ζεύγος Victoria Isaeva και Lazur του Ιππικού Ομίλου Cyprus Equestrian Society και την Κυριακή η αθλήτρια του Ιππικού Ομίλου Λευκωσίας Νικολαΐς Μαλλούπα με το άλογο Econda Roos Β.

Στην κατηγορία Γ (1,05-1,10μ) την πρώτη θέση κατέκτησε το Σάββατο το ζεύγος Κατερίνα Κασσίνη και Signorette Braz και την Κυριακή ο Μιχάλης Παπανικολάου και Grand Grammi, και οι δύο του Ιππικού Όμιλου Λυθροδόντα. Στην κατηγορία Β (1,10-1,15μ) νικητές αναδείχθηκαν το Σάββατο το ζεύγος Ivaylo Tsvetanov και Lachita του Ιππικού Ομίλου Cyprus Equestrian Society και την Κυριακή το ζεύγος Πέτρος Γεωργίου και Lanci του Ιππικού Ομίλου Λυθροδόντα.

Στην κατηγορία Α, (1,20-1,25μ) την πρώτη θέση κατέλαβε το Σάββατο η αθλήτρια Μαρίνα Καπετάνου με το άλογο Z Akinos και την Κυριακή ο αθλητής Παναγιώτης Τσακτίρης με το άλογο La Belle Van Dorperheide, και οι δύο του Ιππικού Ομίλου Λυθροδόντα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ