aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟι νικητές των ετήσιων αγώνων

Οι νικητές των ετήσιων αγώνων

Ακριβώς μια εβδομάδα πριν την έναρξη της φετινής κυνηγετικής περιόδου για το ενδημικό θήραμα, ο Κυνηγετικός Σύλλογος «ΣΠΙΘΑ» Λατσιών διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή, τους ετήσιους σκοπευτικούς αγώνες για τα μέλη και τους φίλους του σωματείου. Οι αγώνες που ήταν σε σύνολο 50 δίσκων σπόρτιγκ, έγιναν στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο «Λάκης Ψημολοφίτης» στα Λατσιά.

Στην κατηγορία των κυνηγών, πρώτευσε το μέλος του Συλλόγου Χρίστος Παρασκευαΐδης, ενώ στους σκοπευτές την 1η θέση εξασφάλισε ο Νίκος Χατζηαποστόλου. Στις άλλες κατηγορίες, ο Στέλιος Στυλιανού ήταν ο νικητής στην κατηγορία των κυνηγών μη μελών, ο νεαρός Ραφαήλ Χριστοδούλου στους έφηβους, ο Ηλίας Χαραλάμπους στους βετεράνους και ο Μίκης Φυλακτού στους βετεράνους σκοπευτές.

Τέλος, στις επανεγγραφές (Re-Entries), πρώτευσε ο Γιώργος Σκουφαρίδης. Στη διάρκεια των αγώνων, λειτούργησε και διαγωνισμός 10 δίσκων Pool Shoot, όπου οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 100 και οι διαγωνιζόμενοι είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν διάφορα δώρα κτυπώντας δίσκους φλας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ