aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟι νικητές στο Κύπελλο Iππικής Δεξιοτεχνίας

Οι νικητές στο Κύπελλο Iππικής Δεξιοτεχνίας

Την περασμένη Κυριακή διεξήχθη ο 1ος Αγώνας Κυπέλλου Ιππικής Δεξιοτεχνίας 2019 της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Όμιλου Λυθροδόντα με τη συμμετοχή αθλητών από τους ομίλους του Ιππικού Ομίλου Λυθροδόντα, Ιππικού Ομίλου Cyprus Equestrian Society, Ιππικού Ομίλου Horse Leisure Club και Ιππικού Ομίλου Λαπάτσα. Οι αθλητές έλαβαν μέρος στα αγωνίσματα Preliminary A και Β, Youth και Senior ΙΙ.

Οι νικητές ανά Κατηγορία:

Στην Κατηγορία Preliminary A Children, την πρώτη θέση κατέλαβε η Αικατερίνη Φατούρου με το άλογο Parthenopi από τον Ιππικό Όμιλο Λυθροδόντα.

Στην Κατηγορία Preliminary A Junior, νικήτρια αναδείχθηκε η Κατερίνα Κασσίνη με το άλογο Signorette Braz από τον Ιππικό Όμιλο Λυθροδόντα.

Στην Κατηγορία Preliminary A Senior, την πρώτη θέση κατέκτησε η Janna Nissiotou Abbey με το άλογο Don Karlos από τον Ιππικό Όμιλο Cyprus Equestrian Society.

Στην Κατηγορία Preliminary B Junior, την πρώτη θέση κατέλαβε η Μαρίνα Στασή με το άλογο Valesco Vd Withehoeve Z από τον Ιππικό Όμιλο Λυθροδόντα.

Στην Κατηγορία Preliminary B Senior, νικήτρια αναδείχθηκε η Άννα Γκοζέτ με το άλογο Isabelle OD Bilych Skal από τον Ιππικό Όμιλο Λυθροδόντα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ