aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟι νικητές και νικήτριες στο αεροβόλο τουφέκι

Οι νικητές και νικήτριες στο αεροβόλο τουφέκι

Ο διεθνής σκοπευτής του σωματείου ΕΛΕΣΚΟ (Ελεύθερος Σκοπευτής) Αλέξανδρος Πολυκάρπου, μετά από αρκετό καιρό επανήλθε στις νίκες κερδίζοντας τους Παγκυπρίους Αγώνες στο αεροβόλο τουφέκι με 604.3, ενώ η νεαρή Άρτεμις Παντελή της ΣΚΟΛΕΥ σε άλλο ένα αγώνα κέρδισε γυναίκες και νεάνιδες με τελικό σκορ 407.6. Στους ίδιους αγώνες, ξεχώρισε το νέο παγκύπριο ρεκόρ που πέτυχε ο μικρός Χάρης Χαρή της ΣΚΟΛΕΥ στο αεροβόλο τουφέκι παίδων με σταντ με 414.0.

Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τη Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου στα Λατσιά. Στο αεροβόλο τουφέκι γυναικών, η αθλήτρια της ΣΚΟΛΕΥ Μαριλένα Κωνσταντίνου πέτυχε 402.8, ενώ στην κατηγορία των εφήβων ο νεαρός Αλέξανδρος Χριστοφόρου της ίδιας Οργάνωσης εξασφάλισε άλλη μια πρώτη νίκη με 596.7.

Στις μικρότερες κατηγορίες, ο Ανδρέας Δημοσθένους της ΣΚΟΛΕΥ, με 380.7, ήταν ο νικητής στο αεροβόλο τουφέκι παίδων και ο συναθλητής του Μιχάλης Παφίτης στο αεροβόλο τουφέκι παμπαίδων με 394.7. Αθλήτριες της ΣΚΟΛΕΥ ήταν και οι νικήτριες στο αεροβόλο τουφέκι κορασίδων Ειρηάννα Καγιά που πέτυχε 386.7, όπως και η Κατερίνα Χαρή στις κορασίδες με σταντ (401.4) καθώς και η Θέα Φράγκου στις παγκορασίδες που πήρε τη νίκη με 382.3.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ