aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟι ετήσιοι σκοπευτικοί αγώνες των κυνηγών του Λυθροδόντα

Οι ετήσιοι σκοπευτικοί αγώνες των κυνηγών του Λυθροδόντα

Έγινε πλέον θεσμός, που αγκαλιάστηκε από μεγάλη μερίδα κυνηγών και σκοπευτών, η άρτια διοργάνωση των ετήσιων σκοπευτικών αγώνων της Κυνηγετικής Ένωσης Λυθροδόντα, μέσα στο φυσικό περιβάλλον, κοντά στην κοινότητα. Οι φετινές συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο (πέραν των 350 κυνηγών και σκοπευτών), ενώ η καινοτομία στη φετινή διοργάνωση ήταν η προσθήκη αγώνων αεροβόλων, που πρόσθεσαν άλλες 60 συμμετοχές, από τις οποίες οι περισσότερες ήταν νεαρά παιδιά (παίδες και κορασίδες).

Νικητής στη γενική κατάταξη, αναδείχτηκε ο βετεράνος σκοπευτής Σάββας Ανδρέας Εφέ με 30/40, ενώ με το ίδιο αποτέλεσμα ο Κωστάκης Δημητριάδης πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία των κυνηγών. Από 38/40 πέτυχα, ο νικητής των σκοπευτών Φρίξος Ορθοδόξου και ο νικητής των κυνηγών – μελών Ανδρέας Κοκκαλής, ενώ στους έφηβους πρώτευσε ο Ανδρέας Κυριάκου με 27/40 και στους έφηβους – μέλη ο Αργύρης Αγαπίου με 21/40.

Στις επανεγγραφές (Re-entry), την πρώτη θέση πήρε ο Στέλιος Στυλιανού με 38/40, ενώ στο διαγωνισμό κόμπακ τρεις αθλητές, οι Μάριος Κυριάκου, Μαρίνος Χατζηχρίστου και Ανδρέας Κυριάκου πέτυχαν το απόλυτο 14/14. Η απονομή των επάθλων στους νικητές, έγινε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης 1ης Ιουνίου, στο οίκημα του Συλλόγου και σ’ αυτήν παρέστησαν οι χορηγοί, εκπρόσωποι άλλων συλλόγων, καθώς και μέλη και φίλοι της Κ.Ε. Λυθροδόντα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ