aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟι ετήσιοι διαγωνισμοί ταβλιού και σπάστρας

Οι ετήσιοι διαγωνισμοί ταβλιού και σπάστρας

Μέσα σε μια όμορφη φιλική ατμόσφαιρα, το διοικητικό συμβούλιο της Κυνηγετικής Ένωσης Λυθροδόντα, διοργάνωσε και φέτος στο οίκημα του σωματείου τους ετήσιους διαγωνισμούς ταβλιού και σπάστρας, για τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου.

Οι συμμετοχές και στους δύο διαγωνισμούς που αθλοθέτησε με βαρύτιμα έπαθλα ο διαχειριστής του μπουφέ Ανδρέας Παπακωνσταντίνου, ξεπέρασαν τις 50 και για την τελική επικράτηση και την κατάκτηση κάποιου επάθλου έγιναν «σκληρές μάχες».

Στον διαγωνισμό ταβλιού επικράτησε ο Μάριος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος κέρδισε στον τελικό τον Φιλήμονα Διογένους με σκορ 5-2, ενώ τρίτος κατετάγη ο Ηλίας Ευαγγέλου που κέρδισε στον μικρό τελικό τον Ευάγγελο Ευαγγέλου με 5-4.

Νικητές στο διαγωνισμό σπάστρας αναδείχθηκαν το ζεύγος Γεώργιου και Χριστόφορου Χαρίτου (πατέρας και γιος), που κέρδισαν στον τελικό τους Στέλιο Κωνσταντίνου και Ανδρέα Στεφάνου. Τα έπαθλα στους νικητές και των δύο διαγωνισμών, απένειμαν ο πρόεδρος Χριστόφορος Παπακωνσταντίνου και ο Γιώργος Ιωάννου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ