aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟι Εθνικές μας στο Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Οι Εθνικές μας στο Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Σε δύο πολύ μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, θα δώσουν το «παρών» τους στο αμέσως προσεχές διάστημα οι Εθνικές ομάδες Beach Tennis. Πρόκειται για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Λετονία και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Μόσχα, διοργανώσεις που είναι υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τένις αντίστοιχα.

Η Εθνική ομάδα Beach Tennis αναχωρεί σήμερα για τη Ρήγα της Λετονίας για να συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τένις. Στο πρωτάθλημα δήλωσαν συμμετοχή 122 αθλητές από 21 χώρες. Την κυπριακή ομάδα απαρτίζουν οι Ντιν Γεωργίου, Χρίστος Βονιάτης, Αντρέας Θαλασσινός και Μάριος Βυρίδης.

Στις 6 Αυγούστου αρχίζει στη Μόσχα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα χωρών Beach Tennis στο οποίο θα συμμετάσχουν 27 χώρες από όλο τον κόσμο και το διοργανώνει η Διεθνής Ομοσπονδία Τένις. Την Κύπρο θα αντιπροσωπεύσουν οι Ντίν Γεωργίου, Χρίστος Βονιάτης, Μαριάννα Τσακκιστού και Άντρια Τσαγγαρίδου με συνοδό τον Στέφανο Χαραλάμπους.

Το άθλημα του Beach Tennis υπάγεται στην Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου και εδώ και 10 χρόνια παίζεται στις παραλίες της Κύπρου με μεγάλη επιτυχία. Υπάρχουν τρία σωματεία (Λεμεσού, Λάρνακας και Λευκωσίας), τα οποία διοργανώνουν κάθε χρόνο 6-8 Διεθνή Πρωταθλήματα. Φέτος έχει κάνει και τα πρώτα βήματα το Παραλίμνι, στο οποίο διοργανώθηκε το 1ο Παγκύπριο Πρωτάθλημα με μεγάλη επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ