aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟι εαρινοί σκοπευτικοί αγώνες του Κ.Σ Φραγκολίνα Καϊμακλίου

Οι εαρινοί σκοπευτικοί αγώνες του Κ.Σ Φραγκολίνα Καϊμακλίου

Οι εαρινοί σκοπευτικοί αγώνες του Κ.Σ. «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου, αποτέλεσαν άλλη μια πετυχημένη διοργάνωση του πολύ δραστήριου κυνηγετικού συλλόγου της επαρχίας Λευκωσίας.

Οι αγώνες έγιναν στις εγκαταστάσεις σπόρτιγκ του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου «Λάκης Ψημολοφίτης» στα Λατσιά και σ’ αυτούς συμμετείχαν μέλη και φίλοι του συλλόγου οι οποίοι αγωνίστηκαν σε πέντε γήπεδα των 10 δίσκων, ενώ είχαν και την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις σκοπευτικές τους ικανότητες και σε ένα γρήγορο γύρο Pull Shot.

Ο σκοπευτής Δάκης Αντωνίου ήταν ο μεγάλος νικητής με 48 επιτυχίες στους 50 δίσκους, ενώ με 45/50 ο καθένας, οι Στέλιος Στυλιανού και Ηλίας Βαρναβίδης πρώτευσαν στις κατηγορίες των κυνηγών και κυνηγών-μελών αντίστοιχα. Με 40/50 ο Χριστάκης Νεοφύτου πήρε τη νίκη στην κατηγορία των βετεράνων και ο νεαρός Σοφοκλής Σαββίδης στους έφηβους με 36/50.

Ο Στέλιος Τσιάρλεστος με 14/15 ήταν ο νικητής στο αγώνισμα του Pull Shot, ενώ στην ομαδική κατάταξη πρώτευσε η ομάδα του Κ.Σ «Ταμασού» με τους Παύλο Παύλου, Κυριάκο Σκορδή και Στέλιο Στυλιανού και με συνολικό αποτέλεσμα 128/150.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ