aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑOceanman Cyprus: Ο μεγαλύτερος κολυμβητικός αγώνας ανοιχτής θαλάσσης του νησιού έγινε θεσμός

Oceanman Cyprus: Ο μεγαλύτερος κολυμβητικός αγώνας ανοιχτής θαλάσσης του νησιού έγινε θεσμός

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021, πραγματοποιείται για δεύτερη φορά στην Κύπρο, o κολυμβητικός αγώνας ανοιχτής θαλάσσης OCEANMAN CYPRUS, στο Nissi Beach, στην Αγία Νάπα. Από την πρώτη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε το 2019 στην Κύπρο, το OCEANMAN CYPRUS ήταν ο μεγαλύτερος κολυμβητικός αγώνας ανοιχτής θαλάσσης του νησιού με περισσότερους από 500 κολυμβητές από 30 χώρες. Πρόκειται για έναν αγώνα πλέον θεσμό που έχει καθιερωθεί και στην Κύπρο και ήρθε για να μείνει.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης έχει θέσει υπό την αιγίδα του το Oceanman CyprusΗ Κύπρος αποτελεί το 20ο φετινό σταθμό του Oceanman σε όλο τον κόσμο και τελευταίο αγώνα πριν τον τελικό που θα λάβει χώρα στην Αίγυπτο το Δεκέμβριο.

Η φήμη της διοργάνωσης Oceanman φτάνει σε όλο τον πλανήτη καθώς πρόκειται για μια σειρά αγώνων που διεξάγονται από την Ταϊλάνδη έως την Ισπανία και από τη Ρωσία μέχρι την Ελλάδα, με τη συμμετοχή χιλιάδων αθλητών. Το Oceanman Cyprus φιλοδοξεί να καταστεί θεσμός και να εξασφαλίσει μια μόνιμη θέση στο καλεντάρι του Oceanman.
Κύριος χορηγός της διοργάνωσης είναι το Υφυπουργείο Τουρισμού, ενώ την υποστηρίζουν ο Δήμος Αγιας Νάπας.

Για το νησί μας αποτελεί μεγάλη στοίχημα η επιτυχής διοργάνωση ενός τόσο επιβλητικού αθλητικού γεγονότος, όπου θα λάβουν μέρος εκατοντάδες αθλητές που θα φτάσουν από το εξωτερικό, δίνοντας έτσι ώθηση στον αθλητικό τουρισμό του τόπου.

Ο αγώνας Oceanman Cyprus περιλαμβάνει διαφορετικές κατηγορίες και αποστάσεις: Oceankids (500m), Sprint (2km), Half Oceanman (5km) και Oceanman (10km).

Το πρόγραμμα για τον αγώνα στις 7 Νοεμβρίου 2021, στο Nissi Beach, στην Αγία Νάπα, θα το βρείτε στο https://oceanman-openwater.com/races/oceanman-cyprus/

Το OCEANMAN γεννήθηκε για να γίνει το πρώτο franchise αθλητικών γεγονότων στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης παγκοσμίως. https://oceanman-openwater.com

Λαμβάνοντας μέρος στο OCEANMAN CYPRUS, οι αθλητές θα μπορούν να διεκδικήσουν τη θέση του στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2021 στο Soma Bay της Αιγύπτου.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Activr

Goal

7

15

3

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ