aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑOceanman Cyprus: H εικόνα της Κύπρου σε όλο τον κόσμο

Oceanman Cyprus: H εικόνα της Κύπρου σε όλο τον κόσμο

Ο διακριμένος φωτογράφος και διευθυντής φωτογραφίας Σάκης Γκιούμπασης επιστρατεύτηκε από την Oceanman Cyprus Limassol για τη δημιουργία του promo material του αγώνα για το εξωτερικό. Το μοναδικό παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοικτής θαλάσσης Oceanman αποκτά μια ακόμη χώρα σταθμό στον χάρτη του, την Κύπρο, και αυτό είναι γεγονός για να το μοιραστούμε με ολόκληρο τον κόσμο!

Ο αγώνας φιλοξενείται στο νησί μας 9-10 Νοεμβρίου. Το promo video της διοργάνωσης θα ταξιδέψει σε όλες τις διοργανώτριες και συμμετέχουσες χώρες του αγώνα, ενώ υλικό από τα γυρίσματα θα αποτελέσουν υλικό στο after movie που θα προβληθεί στο Adventure Film Festival 2020. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, συμμετείχαν δύο ενεργά μέλη της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης με διακρίσεις σε διεθνείς αγώνες, ο 18χρονος Μάρκος Ιακωβίδης και ο 19χρονος Πάρις Νικολάου. Οι εγγραφές για τον Oceanman Cyprus Limassol άρχισαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ