Ο ΚΟΑ στην τελετή απονομής του «Χρυσού Κλειδιού» της Λεμεσού στον Παύλο Κοντίδη

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης παρευρέθηκε,  εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη στην ειδική τελετή που διοργάνωσε την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 ο Δήμος Λεμεσού για τον Αργυρό Ολυμπιονίκη μας και Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ιστιοπλοΐας, Παύλο Κοντίδη, απονέμοντας του το «Χρυσό Κλειδί της πόλης».

Σε χαιρετισμό που ανέγνωσε ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε ότι οι αξίες της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης και της συλλογικότητας, είναι στοιχεία που ξεχωρίζουν στον Παύλο Κοντίδη, ο οποίος αποτελεί φωτεινό φάρο για τη νεολαία μας και πρότυπο για τα παιδιά μας.  Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης υπέδειξε παράλληλα ότι η επιλογή για την απονομή της ανώτατης τιμητικής διάκρισης στον Παύλο Κοντίδη, σηματοδοτεί την απαρχή των δραστηριοτήτων της Λεμεσού ως Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού 2020 και συνεχάρη τον Δήμαρχο, το δημοτικό συμβούλιο και το αθλητικό γραφείο του δήμου.

Επιπρόσθετα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε στο χαιρετισμό του πως η Κυβέρνηση αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στον αθλητισμό και στηρίζει έμπρακτα τους αθλητές, γιατί είναι ένας τομέας που διευρύνει τους ορίζοντες του λαού μας και του αναπτερώνει το ηθικό καλλιεργώντας αξίες και ιδανικά. Εκ μέρους του ΚΟΑ στην τελετή παρέστησαν επίσης τα Μέλη του ΔΣ Στέλιος Στυλιανού και Ανδρέας Μυλωνάς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ