aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ Πρόεδρος ΚΟΑ συναντήθηκε με τον νέο Πρόεδρο της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου

Ο Πρόεδρος ΚΟΑ συναντήθηκε με τον νέο Πρόεδρο της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου

Με τον νέο Πρόεδρο της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου (ΣΚΟΚ) Τζιοβάνη Σαββίδη συναντήθηκαν πρόσφατα ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης και το Μέλος ΔΣ Δώρα Κυριάκου.

Η συνάντηση έγινε  στα γραφεία του ΚΟΑ και ο Πρόεδρος της ΣΚΟΚ συνοδευόταν από τον Αντιπρόεδρο Λένο Κυριάκου, τον Γενικό Γραμματέα Μιχάλη Διάκο, τον Ταμία Νεόφυτο Νεοφύτου και τον Τεχνικό Σύμβουλο Πέτρο Ιωάννου. Παρέστη επίσης ο Νομικός Σύμβουλος Σωτήρης Σαμψών και ο προϊστάμενος αγωνιστικού αθλητισμού του Οργανισμού Πάρις Αβρααμίδης.

Συζητήθηκαν γενικά θέματα που αφορούν την Ομοσπονδία, ενώ ο Πρόεδρος του ΚΟΑ συνεχάρη τον Πρόεδρο και κατ’ επέκταση το νέο ΔΣ της ΣΚΟΚ για την εκλογή τους και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο τους. Ανέφερε δε  ότι ο Οργανισμός θα είναι σταθερός συμπαραστάτης των προσπαθειών τους. Εκθείασε ιδιαίτερα την Ομοσπονδία και το άθλημα της Σκοποβολής το οποίο τα τελευταία χρόνια με τις επιτυχίες των αθλητών κάνει περήφανη τη χώρα μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ