aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ Πρόεδρος ΚΟΑ κήρυξε την έναρξη του διεθνούς αγώνα Τοξοβολίας «5th  Aphrodite Mediterranean Cup»

Ο Πρόεδρος ΚΟΑ κήρυξε την έναρξη του διεθνούς αγώνα Τοξοβολίας «5th  Aphrodite Mediterranean Cup»

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης κήρυξε την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021 την έναρξη του διεθνούς αγώνα Τοξοβολίας «Aphrodite Mediterranean Cup 5th», που διοργανώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας με τη συμμετοχή 210 αθλητών από 13 χώρες.

Λόγω του βροχερού καιρού δεν κατέστη δυνατό, η τελετή έναρξης να γίνει στα νέα γήπεδα Τοξοβολίας και το τελετουργικό πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο στη Λάρνακα, στην παρουσία αξιωματούχων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, Προέδρους Ομοσπονδιών των χωρών που συμμετέχουν στον διεθνή αγώνα, καθώς και άλλων επισήμων του αθλητισμού και τοπικών παραγόντων.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ στον χαιρετισμό του καλωσόρισε τις ξένες αποστολές και τόνισε ότι η διεθνής αυτή διοργάνωση τυγχάνει της στήριξης του Οργανισμού. Αποτελεί επίσης βάλσαμο για τον αθλητισμό μας, μετά τις δυσκολίες που περάσαμε με την πανδημία του Covid -19.

Συνεχίζοντας ο κ. Μιχαηλίδης είπε: «Για τη διοργάνωση του 5th Aphrodite Mediterranean Cup 2021, θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας Ανδρέα Θεοφυλάκτου και τους συνεργάτες του για τις προσπάθειες που καταβάλλουν για την πρόοδο, ανάπτυξη και εξάπλωση  του αθλήματος της Τοξοβολίας. Συγχαρητήρια και στο Κοινοτικό Συμβούλιο Πύλας και ιδιαίτερα στον κοινοτάρχη Σίμο Μυτίδη, ο οποίος συνεργάστηκε με την Ομοσπονδία για την κατασκευή του γηπέδου, αλλά και για τη διοργάνωση του 5th Aphrodite Mediterranean Cup 2021. Ο ΚΟΑ ενθαρρύνει και στηρίζει την ανάληψη τέτοιου υψηλού βεληνεκούς διοργανώσεις, γιατί στόχος είναι η Κύπρος να καταστεί κέντρο αθλητικών διοργανώσεων, που μαζί με την προβολή του αθλητισμού μας βοηθούν σημαντικά και τον αθλητικό τουρισμό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ