aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ Παύλος διατηρείται στην ελίτ

Ο Παύλος διατηρείται στην ελίτ

Ο Παύλος Κοντίδης διατηρείται στην ελίτ της παγκόσμιας ιστιοπλοΐας, γράφοντας νέες χρυσές σελίδες  στο βιβλίο της εξαιρετικής σταδιοδρομίας του. Η πρωτιά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Ιέρ της Γαλλίας ήταν για άλλη μια φορά η επιβεβαίωση των δυνατοτήτων του. Ήταν η δεύτερη φορά που ανέβηκε στο πιο ψηλό βάθρο διοργάνωσης της «γηραιάς ηπείρου» και είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος. Πόσο μάλλον όταν στην ίδια διοργάνωση, ένας πιτσιρικάς, ο Γιώργος Γιασεμίδης του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία ILCA 6 κάτω των 21 ετών.

Ο πρωταθλητής μας στις δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανάδειξή του ως πρωταθλητής Ευρώπης. «Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα», ανέφερε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι η τελευταία κούρσα είχε πάρα πολλές ανακατατάξεις και μεγάλη αγωνία. Ήταν εμφανέστατα χαρούμενος που στα τελευταία στάδια του αγώνα ακολούθησε τη σωστή διαδρομή και κατάφερε να προσθέσει άλλον ένα χρυσό κρίκο στην αλυσίδα των επιτυχιών του.

«Είχα μια υπέροχη σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων. Στο τέλος της περσινής χρονιάς έγινα πατέρας για πρώτη φορά και ήταν η πρώτη χρονιά στη νέα ζωή για εμένα. Είναι εκπληκτικό να βλέπω ότι μπορώ ακόμα να είμαι στην κορυφή και οφείλω πολλά στη γυναίκα μου που τα καταφέρνει πολύ καλά. Της το αφιερώνω αυτό», δήλωσε ο δις πρωταθλητή Ευρώπης (η πρώτη φορά ήταν το 2018 -και πάλι σε γαλλική θάλασσα- στην πόλη Λα Ροσέλ.

Σπουδαία διάκριση είχαμε και για τον Γιώργο Γιασεμίδη, ο οποίος στην κατηγορία ILCA 6 Men overall και ILCA 6 Men U21 (κάτω των 21) κατάφερε να καταταγεί στη δεύτερη θέση και να κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο, κάτι που αποτελεί τεράστια επιτυχία για τον νεαρό ιστιοπλόο μας. Μάλιστα, ο Γιασεμίδης είχε την ευκαιρία να πάρει ακόμη και το χρυσό, όμως στις τελευταίες τρεις ιστιοδρομίες του δεν πήγε όπως θα ήθελε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ