aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού τιμάει την Black Friday με εκπτώσεις 50%

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού τιμάει την Black Friday με εκπτώσεις 50%

Διακόσες θέσεις συμμετοχής σε κάθε αγωνιστικό δρόμο, με μειωμένο αντίτιμο συμμετοχής κατά 50%, προσφέρει ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, τιμώντας με τον τρόπο αυτό την Black Friday, την ημέρα που έγινε γνωστή παγκοσμίως για τις μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Αυτή η πρωτοποριακή κίνηση δεν περιορίζεται στις θέσεις συμμετοχής, αλλά επεκτείνεται στα αγωνιστικά (technical) t-shirts, τα οποία θα πωλούνται με έκπτωση 50%.

Πληροφορίες για δηλώσεις συμμετοχές και αγορές με έκπτωση 50% ΕΔΩ.

Οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν όλο το τριήμερο της… Μαύρης Παρασκευής ή μέχρι εξαντλήσεως των 200 θέσεων σε Μαραθώνιο, Ημιμαραθώνιο, Petrolina Energy Race 10χλμ και City Race 5χλμ.

Ο διεθνής ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, η μεγαλύτερη (βάσει αριθμού συμμετεχόντων) αθλητική διοργάνωση στην Κύπρο, διεξάγεται για 12η συνεχή χρονιά το διήμερο 17-18 Μαρτίου, στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού. Πρόκειται για μια διοργάνωση που προσελκύει περίπου 15.000 δρομείς όλων των ηλικιών, από την Κύπρο αλλά και δεκάδες χώρες και των πέντε ηπείρων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ