aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού βραβεύει τους Άριστους αθλητές του

Ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού βραβεύει τους Άριστους αθλητές του

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης Αρίστων Αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού το περασμένο Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019.

Η τελετή βράβευσης έχει πλέον γίνει θεσμός για τον ΝΟΛ. Μια ευκαιρία για τον Όμιλο να γιορτάσει τους αθλητές και τα επιτεύγματα τους και να δώσει ευχαριστίες στους προπονητές για την σκληρή τους δουλειά και αφοσίωση.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Λεμεσού κος Γιώργος Γεωργίου, ο δήμαρχος Λεμεσού κος Νίκος Νικολαίδης, ο δήμαρχος Γερμασόγειας κος Κυριάκος Ξυδιάς, ο σύμβουλος του Προέδρου της δημοκρατίας για θέματα αθλητισμού κος Φοίβος Ζαχαριάδης, ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού κος Ανδρέας Μιχαηλίδης και μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΚΟΑ, ο κος Γιάννος Φωτίου πρόεδρος της Κυπριακής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και εκπρόσωπος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και οι Πρόεδροι και μέλη των Ομοσπονδιών κολύμβησης, κωπηλασίας και κανό-καγιάκ.

Ο ΝΟΛ κατάφερε την περασμένη χρονιά, να πάρει τέσσερα από τα πέντε πρωταθλήματα στα οποία δραστηριοποιείται! Με πρωτιά στην Ιστιοπλοΐα, Κολύμβηση, Κωπηλασία και Κανό-Καγιάκ ο όμιλος αποδεικνύει γι’ ακόμη ένα έτος τις δυνατότητες του.

Κατά την διάρκεια της τελετής, βραβεύτηκαν περισσότεροι από 60 αθλητές για τις επιδόσεις τους σε Παγκύπριους, Πανελλήνιους και Διεθνής αγώνες.

-Οι αθλητές της χρονιάς, με τις μεγαλύτερες διακρίσεις, ήταν οι:

Παύλος Κοντίδης:

  • Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γαλλία: Χρυσό μετάλλιο
  • ISAF Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Δανία: Χρυσό μετάλλιο
  • 2018 Rolex Sailor of the World

Κάλια Αντωνίου:

  • Παγκόσμια Γυμνασιάδα: 2 Χρυσά μετάλλια & 6η Θέση
  • Πανελλήνιοι Χειμερινοί Αγώνες: 2 Χρυσά μετάλλια
  • Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κατηγοριών: 3 Χρυσά μετάλλια
  • 43ο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών: 6 Χρυσά μετάλλια
  • Παγκύπριο Πρωτάθλημα κατηγοριών: 4 Χρυσά μετάλλια
  • Κοινοπολειτιακοί Αγώνες: 10η θέση
  • Μεσογειακοί Αγώνες: 8η θέση

-Το βραβείο ήθους «Αιμίλιος Ιωάννου» δόθηκε στον Τότη Ιορδάνους για την ενέργεια του να παραχωρήσει το σκάφος του σε συναθλητή του από την Τουρκία στον οποίο έτσι δόθηκε κι η ευκαιρία να αγωνιστεί και να κατακτήσει μετάλλιο.

-FAMELINE SAILOR OF THE YEAR ανακηρύχθηκε ο Παύλος Κοντίδης

Με δυναμικό πέραν τον 700 αθλητών, ο ΝΟΛ συνεχίζει να θέτει υψηλούς στόχους για τις επόμενες χρονιές και να εξελίσσεται σκοπό να μπορεί να προσφέρει σε ακόμη περισσότερους αθλητές την ευκαιρία και στον αθλητισμό και στον πρωταθλητισμό και να φιλοξενήσει διεθνής αγώνες και ομάδες στην Λεμεσό.

Ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού θα ’θελε επίσης να ευχαριστήσει τους χορηγούς του CYTA και Fameline Holding Group για τη συνεχή στήριξη σε κάθε του βήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ