aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου πενθεί το θάνατο του Πανίκου Προκοπίου

Ο Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου πενθεί το θάνατο του Πανίκου Προκοπίου

Με μεγάλη θλίψη ο Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου πενθεί το θάνατο του αγαπημένου του τέκνου Πανίκου Προκοπίου, ο οποίος απεβίωσε την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021, νικημένος από την επάρατη νόσο.

Ο Πανίκος Προκοπίου, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου, αφήνει πίσω του μεγάλη παρακαταθήκη και ανεκτίμητη προσφορά στην ιστορία του Ομίλου μας, του Κυπριακού ναυταθλητισμού και στα κοινωνικά δρώμενα της Πόλης μας.

Ο κ. Προκοπίου, διετέλεσε αθλητής του Ν.Ο.Α στην κολύμβηση, υδατοσφαίριση, ιστιοπλοΐα, ταχύπλοα και κωπηλασία.  Μέλος Διοικητικών Συμβουλίων από διάφορες θέσεις, μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ, όπως επίσης Πρόεδρος 20ετούς θητείας στην ΚΟΕΚ και εκπρόσωπος της Κύπρου στην COMEN (Μεσογειακή Ομοσπονδία Κολύμβησης).

Σε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου, ως ένδειξη σεβασμού και πένθους για τη μεγάλη αυτή απώλεια, πάρθηκαν οι πιο κάτω αποφάσεις:

  • Οι σημαίες του ΝΟΑ κυματίζουν μεσίστιες για 3 ημέρες
  • Παρουσία σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου στην κηδεία και κατάθεση στεφάνου
  • Αναστολή της προγραμματισμένης καθιερωμένης εορταστικής εκδήλωσης αγιασμού και κοπής της βασιλόπιττας, στις 09 Ιανουαρίου
  • Μετονομασία ενός εκ των δύο ετήσιων μαραθωνίων στα πλαίσια των Ιωαννιδείων, σε Μαραθώνιο Πανίκου Προκοπίου

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και οικείους του εκλιπόντος κι ευχόμαστε κουράγιο στη δύσκολη αυτή στιγμή.

Καλό Παράδεισο και Αιωνία του η Μνήμη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ