aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ μεγαλύτερος διεθνής σκοπευτικός αγώνας

Ο μεγαλύτερος διεθνής σκοπευτικός αγώνας

Η αυλαία του μεγαλύτερου στο είδος του σκοπευτικού αγώνα στον κόσμο, το διεθνές «CYPRUS GRAND PRIX 2017», ανοίγει σήμερα στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Λάρνακας, με την επίσημη προπόνηση  στα αγωνίσματα τραπ και διπλό τραπ.

Μέχρι στιγμής, στη φετινή διοργάνωση έχουν δηλώσει συμμετοχή 330 αθλητές και αθλήτριες από 32 χώρες, οι οποίοι για πρώτη φορά σε διεθνή αγώνα, θα αγωνιστούν με βάση τους νέους κανονισμούς της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σκοποβολής ISSF.

Από τις ξένες συμμετοχές, ξεχωρίζουν οι αποστολές της Ρωσίας με 38 αθλητές και αθλήτριες, της Φιλανδίας με 27, της Νορβηγίας με 25, του Λιβάνου με 21, της Μεγάλης Βρετανίας και της Ουκρανίας με 18 και της Ελλάδας με 16 συμμετοχές.

Η ΣΚΟΚ θα εκπροσωπηθεί στους αγώνες με πλήρεις ομάδες στα αγωνίσματα σκητ ανδρών, γυναικών και εφήβων και τραπ ανδρών και εφήβων, ενώ στο τραπ γυναικών θα μας εκπροσωπήσει η πρωταθλήτριά μας Γεωργία Κωνσταντινίδου και στο διπλό τραπ ο πρωταθλητής μας Στέφανος Θεοδότου.

Την εθνική ομάδα του τραπ που θα ριχτούν πρώτοι στη διοργάνωση, θα στελεχώσουν οι διεθνείς αθλητές μας Παύλος Κουτσόφτας, Γιάννης Αηλιώτης και Άδωνης Μυλωνάς, ενώ οι νεαροί Πέτρος Αναστασίου, Ευτύχιος Σωτηρίου και Αλέξανδρος Τσαγγαρίδης θα αγωνιστούν με την εθνική ομάδα των εφήβων.

Τις εθνικές ομάδες σκητ, θα στελεχώσουν οι διεθνείς μας Δημήτρης Κωνσταντίνου, Γιώργος Αχιλλέως και Σωτήρης Αντωνίου στους άνδρες, Παναγιώτα Ανδρέου, Κωνσταντία Νικολάου και Άντρη Ελευθερίου στις γυναίκες και οι νεαροί Νικόλας Βασιλείου, Παναγιώτης Πούλλος και Χριστόδουλος Κόκκινος στους έφηβους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ