aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ«Ο ΜακΓκρέγκορ ούτε που θα αγγίξει τον Μεϊγουέδερ!»

«Ο ΜακΓκρέγκορ ούτε που θα αγγίξει τον Μεϊγουέδερ!»

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της πυγμαχίας, Μάνι Πακιάο, ρωτήθηκε για τη «μάχη» του Φλόϊντ Μεϊγουέδερ με τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, που θα γίνει στις 26 Αυγούστου στο T-Mobile Arena του Λος Αντζελες και η απάντηση του ήταν αφοπλιστική:

«Ο ΜακΓκρέγκορ δεν έχει καμία ελπίδα σε αυτό το παιχνίδι. Πιθανότατα να είναι και ένα βαρετό παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να περάσει ούτε ένα χτύπημα. Δεν έχει την παραμικρή εμπειρία στο μποξ. Ο Φλόιντ είναι ένας χαρισματικός πυγμάχος με εξαιρετική άμυνα. Επίσης έχει πολύ καλή κίνηση με τα πόδια και ρεφλέξ», τόνισε σχετικά ο Φιλιππινέζος πρωταθλητής.

Στον αγώνα της 26ης Αυγούστου, ο αήττητος πυγμάχος Φλόιντ Μεϊγουέδερ και ο πρωταθλητής πολεμικών τεχνών Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, δύο από τους πιο δημοφιλείς αθλητές στα αντίστοιχα αθλήματα, θα αναμετρηθούν στο Λας Βέγκας. Ο 40χρονος Μεϊγουέδερ, αποσύρθηκε το 2015 με ένα εκπληκτικό ρεκόρ 49-0, ενώ ο 28χρονος Ιρλανδός ΜακΓκρέγκορ είναι ο πρωταθλητής του UFC.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ