aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ Κοντίδης μίλησε στα μέλη του Gustavia Yacht Club

Ο Κοντίδης μίλησε στα μέλη του Gustavia Yacht Club

Μετά την τεράστια του επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας στο Σπλιτ, ο Παύλος Κοντίδης ήταν ο επίτιμος καλεσμένος του Sir Στέλιου Χατζηϊωάννου στο Μόντε Κάρλο, όπου μίλησε στα μέλη του Gustavia Yacht Club του St. Baths, στο οποίο ο Sir Στέλιος κατέχει την τιμητική θέση του Commodore (Προέδρου).

Στην ομιλία του, η οποία καθήλωσε τα μέλη του Gustavia Yacht Club, ο Κύπριος Παγκόσμιος Πρωταθλητής μίλησε για τα πρώτα βήματα του στον αθλητισμό και πως έφθασε μέχρι την πρώτη θέση στον κόσμο, αναφέροντας επίσης όλα όσα έμαθε στη μεγάλη αυτή διαδρομή. Τόνισε ότι οι μεγάλοι στόχοι και τα όνειρα έρχονται μόνο με «υπομονή, επιμονή και θέληση». Για να μπορεί κάποιος να ανταπεξέλθει στον πρωταθλητισμό, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Παύλος, χρειάζεται «προγραμματισμός, σκληρή δουλειά, επαγγελματισμός και σωστή διαχείριση χρόνου».

Αναφέρθηκε επίσης και στις περιπτώσεις που τον έκαναν να πεισμώσει περισσότερο αλλά και τον έκαναν πιο δυνατό, όπως κάποιες αποτυχίες και τραυματισμοί. Τέλος, ο Αργυρός Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής μοιράστηκε τις εμπειρίες που αποκόμισε από τους τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες όπου συμμετείχε αλλά και τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα που έλαβε μέρος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ