aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ ΚΟΑ τίμησε τους συμμετέχοντες

Ο ΚΟΑ τίμησε τους συμμετέχοντες

Τα πετυχημένα αποτελέσματα της 3ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, η πραγματοποιήθηκε την περίοδο 19-25 Σεπτεμβρίου 2017, παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, από τον Πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Κλεάνθη Γεωργιάδη. Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ τόνισε ότι «σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, η τρίτη διοργάνωση της Εβδομάδας κατάφερε για ακόμα μια φορά να ξεπεράσει τις προσδοκίες και τους στόχους τόσο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όσον και των 32 Ευρωπαϊκών κρατών που συμμετέχουν ως διοργανωτές δράσεων.  Συνολικά φέτος  σε ευρωπαϊκό επίπεδο, διοργανώθηκαν 37.500 δράσεις στις οποίες συμμετείχαν περίπου 16 εκατομμύρια ευρωπαίοι πολίτες, αριθμοί σχεδόν διπλάσιοι από την περσινή χρονιά».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στα αποτελέσματα της Εβδομάδας σε Εθνικό επίπεδο, τόνισε ότι αυτά παρουσιάζουν αύξηση, συγκριτικά με τη διοργάνωση του 2016, αφού φέτος συμμετείχαν 65 φορείς με 148 δράσεις. Το 2017 σύμφωνα με τις ενδείξεις συμμετείχαν δωρεάν στις διάφορες αθλητικές εκδηλώσεις 198.000 πολίτες  ενώ σημειώθηκε 75% αύξηση σε σχέση με τα περσινά αριθμητικά στοιχεία. Ο Κλεάνθης Γεωργιάδης ευχαρίστησε  την Κάλια Παπαδοπούλου και τον Λεωνίδα Λεωνίδου Πρεσβευτές της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού για το 2017 ενώ εξέφρασε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του Οργανισμού προς την Κάλλη Χατζηιωσήφ, δια βίου πρέσβειρα της Εεβδομάδας από το 2017.

Εξήρε την σημαντική συμβολή των χορηγών επικοινωνίας της εκστρατείας, καθώς επίσης και του πόρταλ activecy.com και του περιοδικού Sportive ως υποστηρικτές επικοινωνίας. Εκ μέρους του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού χαιρετισμό απεύθυνε ο Παντελής Παντελίδης Πρώτος Λειτουργός Εκπαίδευσης, ο οποίος ανάφερε ότι το Υπουργείο διαχρονικά στηρίζει την πανευρωπαϊκή αυτή εκστρατεία, αποτελώντας ταυτόχρονα  ένα από τους σημαντικότερους εταίρους- συνεργάτες στην υλοποίηση της όλης προσπάθειας, αφού οργάνωσε τις μεγαλύτερες και πολυπληθέστερες δραστηριότητες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν και απονεμήθηκαν τιμητικά έπαθλα στους  φορείς που συμμετείχαν ως κύριοι διοργανωτές δράσεων κατά την φετινή διοργάνωση, στους Πρεσβευτές και στους Χορηγούς και Υποστηρικτές Επικοινωνίας, ενώ έγιναν και οι απονομές των Εθνικών Βραβείων #BeActive Awards 2017. Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Αντιπρόεδρος του  ΚΟΑ κ Δημήτρης Λεοντής, τα Μέλη  Τάσος Προκοπίου, Στέλιος Στυλιανού, Άντρη Σιάλου και Λεόντιος Τσέλεπος, οι οποίοι απένειμαν τιμητικά έπαθλα και βραβεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ