aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ ΚΟΑ συγχαίρει το Νεόφυτο Νικολάου

Ο ΚΟΑ συγχαίρει το Νεόφυτο Νικολάου

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού συγχαίρει θερμά τον παραολυμπιονίκη πρωταθλητή μας στη Σκοποβολή (τράπ) Νεόφυτο Νικολάου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο που έγινε στην πόλη Όσιεγκ της Κροατίας.

Με τη επιτυχία του αυτή ο Νεόφυτος Νικολάου, συνέχισε την παράδοση που δημιούργησε ο ίδιος που τον θέλει να διακρίνεται σε κορυφαίες διοργανώσεις του παραολυμπιακού τραπ. Στο παγκόσμιο κύπελλο ο παραολυμπιονίκης μας, αν και πέρασε τέταρτος στον τελικό, υπερέβαλε εαυτόν και με 35/60 ανέβηκε στο πρώτο σκαλοπάτι του βάθρου στην κατηγορία ΡΤ1 (αθλητές σε τροχοκάθισμα) και στον προκριματικό αγώνα πέτυχε 95 /100, αποτέλεσμα που τον έφερε στην τέταρτη θέση του τελικού.

Ο Νεόφυτος Νικολάου έδειξε το μεγαλείο της ψυχικής του δύναμης και θέλησης και πως οι νικητές της ζωής δηλώνουν παρόν και διακρίνονται στον αθλητισμό, προβάλλοντας συνάμα την πατρίδα μας στον διεθνή χώρο. Ο ΚΟΑ εύχεται στο Νεόφυτο Νικολάου ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις και διαβεβαιώνει ότι θα είναι στο πλευρό του για κάθε βοήθεια και στήριξη. Συγχαίρει επίσης τον προπονητή του και την Ομοσπονδία του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ