aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ ΚΟΑ συγχαίρει την Καρολίνα Πελενδρίτου

Ο ΚΟΑ συγχαίρει την Καρολίνα Πελενδρίτου

Η Καρολίνα Πελενδρίτου πρόσθεσε ακόμη ένα  χρυσό μετάλλιο στο πλούσιο παλμαρέ της. Αυτή τη φορά στον τελικό του αγωνίσματος των 100 μέτρων πρόσθιο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης της I.P.C. που έγινε στην Πόλη του Μεξικού. Τερμάτισε στην πρώτη θέση με χρόνο 1:18:01, επίδοση που είναι η κορυφαία για φέτος στον κόσμο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, εκφράζοντας και το σύνολο του αθλητικού κόσμου του τόπου μας, συγχαίρει θερμά την Καρολίνα, καθώς και τον προπονητή της. Με τις περίλαμπρες επιτυχίες της, η Καρολίνα τιμά την Κύπρο και τον αθλητισμό μας. Η Καρολίνα Πελενδρίτου και σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης έδειξε το μεγαλείο της ψυχής και της θέλησης της. Με εντατική προσπάθεια και προετοιμασία, απέδειξε και πάλι, ότι είναι μια αθλήτρια -πρωταθλήτρια διεθνούς ακτινοβολίας.

Ο ΚΟΑ  θα συνεχίσει να στηρίζει πολύπλευρα την Καρολίνα Πελενδρίτου. Ο Οργανισμός, της εύχεται ότι καλύτερο και μια εξίσου λαμπρή πορεία στο μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ