aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ ΚΟΑ στον 22ο Διεθνή Αγώνα Δρόμου «Μάριος Αγαθαγγέλου»

Ο ΚΟΑ στον 22ο Διεθνή Αγώνα Δρόμου «Μάριος Αγαθαγγέλου»

Ο πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης και το μέλος του Δ.Σ. Στέλιος Στυλιανού, παρευρέθηκαν στον 22ο Διεθνή Αγώνα Δρόμου «Μάριος Αγαθαγγέλου» που διοργανώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 από τον Δήμο Λεμεσού, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα «Λεμέσια».

Η παρουσία του προέδρου του ΚΟΑ και του Στυλιανού, εκφράζει την εκτίμηση του Οργανισμού σε μια εξαιρετική αθλητική εκδήλωση του Δήμου Λεμεσού, η οποία είναι αφιερωμένη σε έναν αθλητάνθρωπο της Λεμεσού και της Κύπρου, τον αείμνηστο Μάριο Αγαθαγγέλου, που άφησε τη δική του σφραγίδα στον αθλητισμό του τόπου μας. Διετέλεσε επίσης μέλος του Δ.Σ. ΚΟΑ για δύο συνεχόμενες τριετίες (1991-1994, 1994-1997).

Ο Μιχαηλίδης στην τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές συνεχάρη τον Δήμο Λεμεσού που για 20 συνεχή χρόνια διοργανώνει τα «Λεμέσια» και ιδιαίτερα το αθλητικό γραφείο του Δήμου για τη διοργάνωση αυτής της ξεχωριστής εκδήλωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ