aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ Κ.Σ «Σπίθα» Λατσιών βράβευσε τους νικητές σκοπευτικών αγώνων

Ο Κ.Σ «Σπίθα» Λατσιών βράβευσε τους νικητές σκοπευτικών αγώνων

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο οίκημα του Κυνηγετικού Συλλόγου «Σπίθα» Λατσιών, το διοικητικό συμβούλιο απένειμε τα έπαθλα στους νικητές του δεύτερου φετινού σκοπευτικού αγώνα του συλλόγου, τον οποίο αθλοθέτησε η εταιρία ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ – ΠΑΓΩΤΑ.

Στην τελετή μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Κιλκίς, Γιάννης Καραΐτης και Βασίλης Αρχοντίδης, οι οποίοι ήταν φιλοξενούμενοι των οργανωμένων κυνηγών των Λατσιών, μέσα στα πλαίσια της ανταλλαγής επισκέψεων των δυο αδελφών συλλόγων.

Στη κατηγορία των κυνηγών πρώτευσε ο Στέλιος Στυλιανού με 45/50 ενώ με το ίδιο αποτέλεσμα ο Μάριος Καραπατάκης πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία των κυνηγών – μελών. Ο διεθνής σκοπευτής Πέτρος Ιωάννου ήταν ο νικητής στην κατηγορία των σκοπευτών, ενώ στους βετεράνους σκοπευτές πρώτευσε ο Νεοκλής Ιωνά και στους βετεράνους κυνηγούς ο Θανάσης Κωνσταντίνου. Τέλος στην ομαδική κατάταξη κέρδισε η ομάδα των διοργανωτών με τους Μάριο Καραπατάκη, Σπύρο Χατζηπαπά και Κούλλη Ανδρέου, με συνολικό αποτέλεσμα 128/150.

Μετά την απονομή των επάθλων, το Δ.Σ παρέθεσε δείπνο με κυνηγετικά εδέσματα, τα οποία ετοίμασαν μέλη του συλλόγου, στο οποίο παρακάθισαν οι φιλοξενούμενοι από το Κιλκίς, ο πρόεδρος της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας, εκπρόσωποι της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας και εκπρόσωποι των χορηγών.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του δεύτερου σκοπευτικού αγώνα του Κ.Σ «Σπίθα» Λατσιών ήταν τα ακόλουθα σε κάθε κατηγορία:

ΚΥΝΗΓΟΙ
1. Στέλιος Στυλιανού 45/50
2. Σπύρος Σαββίδης 43/50
3. Άκης Στεφανίδης 43/50
4. Σάββας Κοτσώνης 40/50

ΚΥΝΗΓΟΙ – ΜΕΛΗ
1. Μάριος Καραπατάκης 45/50
2. Σπύρος Χατζηπαπάς 42/50
3. Κούλλης Ανδρέου 41/50
4. Σταύρος Στυλιανού 36/50

ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ
1. Πέτρος Ιωάννου 49/50
2. Παντελής Παντελή 48/50
3. Γρηγόρης Γρηγορίου 47/50

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ
1. Θανάσης Κωνσταντίνου 43/50
2. Χριστάκης Μαυρουδής 33/50
3. Ανδρέας Λαζανίτης 28/50

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ