aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ Γρηγόρης Τούμπας «Κυπελλούχος Φιτάσκ»

Ο Γρηγόρης Τούμπας «Κυπελλούχος Φιτάσκ»

Όπως κάθε χρόνο την τελευταία πενταετία, το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ ολοκληρώνεται με το «Κύπελλο Φιτάσκ», όπου οι αθλητές αγωνίζονται σε 50 δίσκους σπόρτιγκ και 50 δίσκους κόμπακ και στον νικητή που ανακηρύσσεται σε «Κυπελλούχος Φιτάσκ», πέρα από το βαρύτιμο τρόπαιο απονέμεται και το χρηματικό έπαθλο του αγώνα.

Το φετινό «5ο Κύπελλο Φιτάσκ» φιλοξενήθηκε στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Λάρνακας το περασμένο Σάββατο 30 Νοεμβρίου και τον επίζηλο τίτλο κατέκτησε ο διεθνής σκοπευτής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Κερύνειας, Γρηγόρης Τούμπας οποίος τελικά συγκέντρωσε 89/100 (41/50 στο σπόρτιγκ και 48/50 στο κόμπακ).

Πίσω από τον Κυπελλούχο ισοβάθμησαν με 87/100, οι Κωνσταντίνος Αριστοφάνους της ΣΚΟΛΑΡ και Χάρης Χριστοδουλίδης του ΣΚΟΠΑΦ, για να εξασφαλίσει τελικά τη δεύτερη θέση ο Αριστοφάνους με καλύτερη πούλα στο σύστημα «Count Back».

Στην κατάταξη της Β’ κατηγορίας πρώτευσε ο Παναγιώτης Χωματένος της ΣΚΟΛΑΡ με 85/100, ενώ στην Γ’ κατηγορία πρώτος κατετάγη ο Μαρκ Μίλαν της ΣΚΟΛΕΜ με 81/100 και στην Δ’ κατηγορία ο Λεόντιος Λεοντίου της ΣΚΟΛΑΡ με 84/100. Στην κατηγορία των σίνιορς την πρώτη θέση πήρε ο Μιλτιάδης Καραολής της ΣΚΟΛΕΜ με 81/100 ενώ στους βετεράνους κέρδισε ο Γιώργος Ευστρατίου της ΣΕΛ με 77/100.

Στον αγώνα για το «Κύπελλο Φιτάσκ 2019» οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 160!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ