aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ Φειδίας Σαββίδης κέρδισε το «Κύπελλο Αμμοχώστου»

Ο Φειδίας Σαββίδης κέρδισε το «Κύπελλο Αμμοχώστου»

Ο διεθνής σκοπευτής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λεμεσού Φειδίας Σαββίδης, ήταν τελικά ο νικητής στο τρίτο πρωταθληματικό αγώνα τραπ, που ήταν για το «Κύπελλο Αμμοχώστου» κι έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο 8 και 9 Απριλίου στο σκοπευτήριο της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου στο Παραλίμνι.

Παρά το γεγονός ότι το διήμερο των αγώνων, οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν και οι καλύτερες για τους αθλητές, αφού οι δυνατοί άνεμοι στην περιοχή της λίμνης επέδρασαν αρνητικά στα αποτελέσματά τους, εντούτοις, ο τελικός και ιδιαίτερα οι δυο «μονομάχοι» του χρυσού μεταλλίου επεφύλαξαν στους φίλους της σκοποβολής μια ωραία μονομαχία με πολύ «σασπένς» και τον νικητή να κρίνεται στον τελευταίο δίσκο!

Μετά την ολοκλήρωση του κανονικού αγώνα, επικεφαλής στον τελικό πέρασε ο Άδωνης Μυλωνάς της ΣΚΟΛΕΥ με 118/125, έξι ολόκληρους δίσκους πάνω από τους αντιπάλους του Γιάννη Αηλιώτη και Ανδρέα Μακρή της ΣΚΟΕΠΑ, τον Λεόντιο Λεοντίου του ΣΚΟΛΑΡ και τον Φειδία Σαββίδη που συγκέντρωσαν 112/125, ενώ στον τελικό αγωνίστηκε και ο νικητής των βετεράνων Κεμάλ Γκιουρσέλ της ΣΚΟΛΕΥ που πέτυχε 109/125. Μετά τις πρώτες 25 «μονοντουφεκιές» του τελικού, ο  Λεόντιος Λεοντίου αποχώρησε με 14/25, ενώ στη συνέχεια βγήκαν «νοκ άουτ» οι Ανδρέας Μακρής με 22/30 και Γιάννης Αηλιώτης  με 27/35.

Ο Κεμάλ Γκιουρσέλ που πέτυχε 33/40 εξασφάλισε το χάλκινο μετάλλιο και αποχώρησε, ενώ συνέχισαν για το χρυσό οι Φειδίας Σαββίδης και Άδωνης Μυλωνάς. Εκεί όπου το μετάλλιο άλλαζε χέρια από βατήρα σε βατήρα, με την αδρεναλίνη να κτυπά «κόκκινο» μέχρι και τον 50ό δίσκο, όπου ο Φειδίας με 42/50 εξασφάλισε τη νίκη, έναντι 41/50 του Άδωνη που περιορίστηκε στο αργυρό μετάλλιο.

Στις άλλες κατηγορίες, ο νεαρός Πέτρος Αναστασίου του Σκοπευτικού Ομίλου Λάρνακας με 103/125, πήρε τη νίκη στους έφηβους, στους βετεράνους κέρδισε ο Τουρκοκύπριος αθλητής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας Κεμάλ Γκιουρσέλ με 109/125, ενώ στο τραπ γυναικών η Άντη Ιερείδου της ΣΚΟΛΕΜ πέτυχε 50/75. Τέλος στο παραολυμπιακό τραπ, ο Ραφαήλ Μαρκουλλή του ΣΚΟΛΑΡ πέτυχε 89/125 και ο Νίκος Δημητρίου της ΣΚΟΑΜ 63/125.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ