aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ Δ. Λόρδος και ο Π. Κυρίτσης διεκδικούν επανεκλογή

Ο Δ. Λόρδος και ο Π. Κυρίτσης διεκδικούν επανεκλογή

Στο Μόναχο της Γερμανίας βρίσκονται ο πρόεδρος της ΣΚΟΚ Δημήτρης Λόρδος και ο τεχνικός διευθυντής Πέτρος Κυρίτσης για να εκπροσωπήσουν την Ομοσπονδία στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σκοποβολής ISSF (30 Νοεμβρίου – 2η Δεκεμβρίου), η οποία φέτος είναι και εκλογική.

Με δεδομένο ότι οι απερχόμενοι, πρόεδρος και γενικός γραμματέας, Ολεγκάριο Βάσκες Ράνια και Φρανς Σράιπερ δεν διεκδικούν επανεκλογή τους, αναμένονται σκληρές «μάχες» για την κατάληψη των δύο καίριων θέσεων του Δ.Σ. της ISSF.

Από κυπριακής πλευράς, ο πρόεδρος της ΣΚΟΚ Δημήτρης Λόρδος θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στην προεδρία της Επιτροπής Κυνηγετικού Όπλου όπου θα έχει ως κύριο αντίπαλο τον εκπρόσωπο της Ιταλίας Ντανιέλ Γκέλφι, ενώ πιο εύκολη θεωρείται η προσπάθεια του Πέτρου Κυρίτση για επανεκλογή του στην Τεχνική Επιτροπή. Επανεκλογή διεκδικεί και ο αρχιδιαιτητής και ταμίας της ΣΚΟΚ Κωστάκης Ξενοφώντος στην Επιτροπή Κριτών της Διεθνούς Ομοσπονδίας.

Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης θα αποφασιστεί και η χώρα που θα διοργανώσει τους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2019, όπου βασικοί διεκδικητές είναι η Κύπρος και η Ιταλία. Στην ανάπαυλα των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης της ISSF θα πραγματοποιηθεί συνεδρία του προεδρείου της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας ESC, όπου ο Πέτρος Κυρίτσης είναι αντιπρόεδρος.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν χωριστές συσκέψεις. Στην Κοινοπολιτειακή σύσκεψη μεταξύ άλλων θα ζητηθεί η συμπερίληψη όλων των αγωνισμάτων της σκοποβολής, στο πρόγραμμα των Κοινοπολιτειακών Αγώνων του Μπέρμιγχαμ του 2022.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ