aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ Χάρης Χριστοδουλίδης πρωταθλητής σπόρτινγκ (pics)

Ο Χάρης Χριστοδουλίδης πρωταθλητής σπόρτινγκ (pics)

Με 14 βαθμούς ποινής (β.π), ο διεθνής σκοπευτής του Σκοπευτικού Ομίλου Πάφου Χάρης Χριστοδουλίδης αναδείχθηκε πρωταθλητής σπόρτινγκ, στο φετινό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ που διοργανώνει η ΣΚΟΚ.

Στη δεύτερη θέση με 16 β.π ισοβάθμησαν οι Ντίνος Κωνσταντίνου της ΣΚΟΛΕΜ και Κωνσταντίνος Αριστοφάνους του ΣΚΟΛΑΡ, ενώ στην 4η θέση τερμάτισε ο Άγγελος Αβραάμ της ΣΚΟΛΕΜ με 21 β.π και την πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος συμπλήρωσαν οι Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου της ΣΚΟΛΕΥ με 22 β.π και ο Γιώργος Αριστείδης της ΣΕΛ με 23 β.π.

Ο Χάρης Χριστοδουλίδης αναδείχθηκε πρωταθλητής, παρά το γεγονός ότι δεν κέρδισε ούτε έναν από τους 8 αγώνες της περιόδου, χάρη στον μεγάλο βαθμό σταθερότητας που επέδειξε σε όλους τους αγώνες, αφού στους 7 από τους 8 βρισκόταν στην πρώτη δεκάδα της κατάταξης, ενώ σε τρεις αγώνες πλασαρίστηκε στην πρώτη πεντάδα.

Στην κατηγορία των βετεράνων πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Κωστάκης Κωνσταντίνου του ΣΚΟΛΑΡ με 46 β.π, ενώ στη δεύτερη θέση ισοβάθμησαν οι Αντώνης Αντωνίου της ΣΚΟΛΕΜ και Γιάννος Νεοφύτου της ΣΚΟΛΕΥ με 73 β.π. Ο συναθλητής του Ευάγγελος Καραβόλιας με 113 β.π εξασφάλισε τον τίτλο του πρωταθλητή στους σούπερ βετεράνους (άνω των 65 χρόνων), ενώ δευτεραθλητής στην κατηγορία αναδείχτηκε ο Γιώργος Ευστρατίου της ΣΕΛ με 148 β.π και τριταθλητής ο Νίκος Πετρίδης της ΣΚΟΛΕΥ με 157 β.π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ