aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ Μπεκέλε διέθεσε το ξενοδοχείο του στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Ο Μπεκέλε διέθεσε το ξενοδοχείο του στη μάχη κατά του κορωνοϊού

O Κενενίσα Μπεκέλε διέθεσε το ξενοδοχείο του στα προάστια της Αντίς Αμπέμπα για τη νοσηλεία ασθενών από τον κορωνοϊό.

«Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε. Πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη. Ανησυχώ για το μέλλον. Ανησυχώ για το λιμό που ακολουθεί. Βρισκόμαστε σε καραντίνα στην Αιθιοπία, αλλά η διαμονή μέσα στο σπίτι είναι μια πολυτέλεια που πολλοί δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά», δήλωσε ο 38χρονος Αιθίοπας που έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων τρία χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο στα 5 και 10 χιλιάδες μέτρα σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Παρά την μεγάλη (για δρομέα αντοχής) ηλικία του, ο Μπεκέλε συνεχίζει να προπονείται, διανύοντας 20-25 χιλιόμετρα κάθε πρωί σε ένα δάσος κοντά στο σπίτι του και με ενδυνάμωση σε γυμναστήριο, έχοντας ως στόχο τον Μαραθώνιο του Λονδίνου που έχει προγραμματιστεί εκ νέου για τις 4 Οκτωβρίου.

«Το τρέξιμο είναι η ζωή μου και μου πρόσφερε ήδη τόσα πολλά. Σίγουρα δεν έχω ακόμη ολοκληρώσει την καριέρα μου. Έμαθα να είμαι υπομονετικός, γιατί στην καριέρα μου είχα περιόδους με σοβαρά προβλήματα τραυματισμού. Από το ταπεινό μου παρελθόν, έμαθα να ξεπερνάω τις δυσκολίες. Δεν τα παρατάω ποτέ», επεσήμανε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ