aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ Απόστολος Μιχαήλ νέος προπονητής της Εθνικής Ανδρών

Ο Απόστολος Μιχαήλ νέος προπονητής της Εθνικής Ανδρών

Ο Απόστολος Μιχαήλ είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Ανδρών στο Χάντμπολ, διαδεχόμενος τον Ανδρέα Παρασκευά ο οποίος είχε οδηγεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο IHF / EHF Trophy το περασμένο καλοκαίρι μέσω του οποίου η Εθνική προκρίθηκε στον επόμενο προκριματικό του EURO 2024.

«Αποτελεί τιμή να είμαι Ομοσπονδιακός προπονητής. Οι ευθύνες είναι μεγάλες. Δεν έχουμε πολύ χρόνο προετοιμασίας όμως θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας προκειμένου να ανταπεξέλθουμε, να παρουσιαστούμε ομαδικοί και να τιμήσουμε τη χώρα μας με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» αναφέρει στις πρώτες του δηλώσεις ως Ομοσπονδιακός ο κ. Μιχαήλ.

Την Τρίτη (14/12) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση των διεθνών, ενώ οι προπονήσεις της Εθνικής υπό τον Απόστολο Μιχαήλ ξεκινούν την προσεχή Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου ενόψει των αγώνων των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 με αντιπάλους Μολδαβία, Ρουμανία και Ισραήλ που θα διεξαχθούν στη Ρουμανία , 7-9 Ιανουαρίου.

Στη συνέχεια η Εθνική θα αγωνιστεί σε διπλούς αγώνες με την Τουρκία για τα προκριματικά του EURO 2024. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο Εσκίσεχιρ στις 19 Ιανουαρίου και η ρεβάνς στο «Τ. Παπαδόπουλος – Ελευθερία» στις 22 Ιανουαρίου.

Ο Απόστολος Μιχαήλ ήταν αρχηγός της Εθνικής Κύπρου όταν αντιμετώπισε την Τουρκία στις διπλές αναμετρήσεις του 1995. Ως προπονητής της Εθνικής U24 είχε αντιμετωπίσει τους Τούρκους και το 2017 στη Βουλγαρία. Έπαιξε χάντμπολ σε υψηλό επίπεδο το 2000 ενώ παράλληλα ασχολείτο και με την προπονητική. Πέρσι ήταν προπονητή στη γυναικεία ομάδα των Λατσιών με την οποία κατέκτησε το νταμπλ ενώ από το 2018 έως το 2020 δούλεψε στην Sabbianco Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ