aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ Άγγελος Αβραάμ κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

Ο Άγγελος Αβραάμ κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

Ο διεθνής σκοπευτής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λεμεσού και περσινός πρωταθλητής του σπόρτιγκ Άγγελος Αβραάμ, ήταν ο μεγάλος νικητής του πρωταθληματικού αγώνα για το «Κύπελλο Λάρνακας», με 89 επιτυχίες στους 100 δίσκους. Στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης ισοβάθμησαν τέσσερις αθλητές με 88/100 και οδηγήθηκαν σε αγώνα «ξαφνικού θανάτου» για να ξεκαθαρίσει η τελική κατάταξη.

Τελικά οι αθλητές της Δ’ κατηγορίας Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου (ΣΚΟΛΕΥ) και Μιχάλης Χριστοδουλίδης (ΣΕΛ) πήραν τη δεύτερη και τρίτη θέση με 8/8 και 7/8 αντίστοιχα, ενώ οι αθλητές της Α’ κατηγορίας Χαράλαμπος Ρωτός (ΣΚΟΛΕΥ) και Ντίνος Κωνσταντίνου (ΣΚΟΛΕΜ) που ισοβάθμησαν ξανά με 6/8, συνέχισαν με νέο «σιουτ οφ» όπου ο αθλητής της ΣΚΟΛΕΥ επικράτησε με 7/8 έναντι 4/8 του Λεμεσιανού σκοπευτή.

Ο αγώνας σπόρτιγκ για το «Κύπελλο Λάρνακας» ήταν ο πέμπτος του φετινού Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ κι έγινε στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σκοπευτηρίου Λάρνακας την περασμένη Κυριακή 25 Ιουνίου, με αθλοθέτη την εταιρία ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΛΤΔ, κατασκευαστές των φυσιγγίων OLYMPIA.

Στην κατηγορία των εφήβων, ο νεαρός Ανδρόνικος Ξύστρος του ΣΚΟΛΑΡ πέτυχε 66/100, ενώ ο συναθλητής του Κωστάκης Κωνσταντίνου ήταν ο νικητής στους βετεράνους με 78/100 και ο Ευάγγελος Καραβόλιας της ΣΚΟΛΕΥ πρώτευσε στους σούπερ βετεράνους με 77/100.

Την πρώτη θέση στη Β’ κατηγορία κατέλαβε ο Γρηγόρης Τούμπας της ΣΚΟΚΕΡ με 86/100 και στην Γ’ κατηγορία ο Ηλίας Σταμπόλης του ΣΚΟΛΑΡ με 79/100. Τέλος στη Δ’ κατηγορία πρώτευσε ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου της ΣΚΟΛΕΥ με 88/100, ύστερα από την επικράτησή του στο «σιουτ οφ» απέναντι στον Μιχάλη Χριστοδουλίδη της ΣΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ