aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ Άγγελος Αβραάμ κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»!

Ο Άγγελος Αβραάμ κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»!

Το Ολυμπιακό σκοπευτήριο Λάρνακας, φαίνεται να … βγαίνει στο διεθνή σκοπευτή της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λεμεσού Άγγελο Αβραάμ, ο οποίος μετά τον αγώνα σπόρτιγκ που κέρδισε τον προηγούμενο μήνα, ήταν ο νικητής και στον αγώνα κόμπακ για το «Κύπελλο Λάρνακας», που έγινε στο ίδιο σκοπευτήριο την περασμένη Κυριακή 30 Ιουλίου.

Βέβαια αυτή τη φορά χρειάστηκε και αγώνας μπαράζ για να πάρει τη νίκη, αφού στον κανονικό αγώνα βρέθηκε ισόβαθμος με το διεθνή σκοπευτή της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας Κύπρο Κυπριανού, με 96/100. Στο μπαράζ, ο Άγγελος πέτυχε 24/25 και ο Κύπρος 22/25. Οι δυο διεθνείς σκοπευτές, με τα αποτελέσματά τους προκρίθηκαν στην εθνική ομάδα και μαζί με τον Νεόφυτο Σιαλή της ΣΚΟΑΜ, θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στους 14ους Παγκόσμιους Αγώνες Κόμπακ που θα γίνουν στη Γαλλία από τις 24 μέχρι τις 27 Αυγούστου.

Ο αγώνας κόμπακ για το «Κύπελλο Λάρνακας» ήταν ο έκτος του φετινού Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ και τον αθλοθέτησε η εταιρία ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΛΤΔ, αντιπρόσωποι των ιταλικών όπλων BERETTA. Στη Β’ κατηγορία κέρδισε ο Αντώνης Λοϊζίδης της ΣΚΟΛΕΥ με 93/100 και στην Γ’ κατηγορία ο Βάσος Κωνσταντίνου της ΣΚΟΛΕΜ με 86/100, ενώ στους ανένταχτους (Δ’ κατηγορία) νικητής ήταν ο Λεόντιος Λεοντίου του ΣΚΟΛΑΡ με 94/100.

Στην κατηγορία των βετεράνων πρώτευσε ο Αντώνης Αντωνίου της ΣΚΟΛΕΜ με 86/100 και στους σούπερ βετεράνους ο Δημήτρης Λόρδος της ΣΚΟΑΜ με 78/100. Τέλος, στους έφηβους, την πρώτη θέση πήρε ο νεαρός Βαρνάβας Θεοδώρου της ΣΕΛ με 81/100 και τη δεύτερη ο Ανδρόνικος Ξύστρος του ΣΚΟΛΑΡ με 71/100.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ