aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ Αλέξανδρος Χριστοφόρου άλλη μια τετραετία στο τιμόνι της ΚΟΕΚ

Ο Αλέξανδρος Χριστοφόρου άλλη μια τετραετία στο τιμόνι της ΚΟΕΚ

Για άλλα τέσσερα χρόνια θα βρίσκεται στο τιμόνι της προεδρίας της Ομοσπονδίας Κολύμβησης ο Αλέξανδρος Χριστοφόρου, καθώς και η μεγάλη πλειοψηφία των υπολοίπων μελών του διοικητικού συμβουλίου. Στην ετήσια Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης την περασμένη Τετάρτη, η οποία ήταν και εκλογική, για τις θέσεις των αιρετών μελών της Ομοσπονδίας δεν υπήρξαν ανθυποψήφιοι.

Ως εκ τούτου εκλέγηκαν αυτόματα οι Αλέξανδρος Χριστοφόρου (πρόεδρος), Ανδρέας Παπαδόπουλος (αντιπρόεδρος), Γεώργιος Κυριαζής (γραμματέας), Γρηγόρης Τσιούλλος (ταμίας), Πέτρος Αρέστης (έφορος κολύμβησης) και Νίκος Νικολάου (έφορος υδατοσφαίρισης). Το νέο πρόσωπο στα αιρετά μέλη του Συμβουλίου είναι ο Νίκος Νικολάου ο οποίος παίρνει τη σκυτάλη από τον Αλέξανδρο Μάντη.

Η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι τετραετής 2020-2024, ενώ πέραν των έξι πιο πάνω αιρετών μελών, τις θέσεις στο Συμβούλιο συμπληρώνουν οι ακόλουθοι εκπρόσωποι που υποδείχθηκαν από τους ναυτικούς τους ομίλους: Μιχάλης Παγλάς (Αγλαντζιάς), Τένη Αβρααμίδου (Αμμοχώστου), Κύπρος Τσουλούπας (Κερύνειας), Γιώργος Κυθρεώτης (Κωνσταντίας), Σταύρος Σταύρου (Λακατάμειας), Γιώργος Χατζηγεωργίου (Λάρνακας), Κώστας Ιωαννίδης (Λεμεσού), Φρόσω Μανωλούδη (Λευκωσίας), Δώρος Αντωνίου (Μέσα Γειτονιάς), Στέφανος Μανώλη (Πάφου) και Γιώργος Ζαννέττος (ΑΠΟΕΛ).

Ο Αλέξανδρος Χριστοφόρου στη λογοδοσία του έκανε αναφορά τόσο στις αγωνιστικές, όσο και τις οργανωτικές επιτυχίες που είχε η ΚΟΕΚ το 2019, αλλά κυρίως στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν φέτος τα αθλήματα του υγρού στίβου και όχι μόνο, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η Ομοσπονδία δήλωσε, θα σταθεί δίπλα στους αθλητές και τα σωματεία, και με την ευχή ότι οι συνθήκες θα το επιτρέψουν, σκοπός είναι η αύξηση των αγώνων εσωτερικού, αφού εκ των πραγμάτων οι συμμετοχές σε διεθνείς αγώνες θα είναι δύσκολο.

Ακολούθησε η έγκριση των προϋπολογισμών της Ομοσπονδίας για το 2020, ο οικονομικός απολογισμός του 2019, καθώς επίσης και ο επαναδιορισμός του ελεγκτικού γραφείου Μάριος Βραχίμη στη θέση του ελεγκτή της Ομοσπονδίας και του κ. Θανάση Κορφιώτη στη θέση του Νομικού Συμβούλου της Ομοσπονδίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ