aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ Ακτερζί κέρδισε το «Κύπελλο Κερύνειας»

Ο Ακτερζί κέρδισε το «Κύπελλο Κερύνειας»

Ο Τουρκοκύπριος διεθνής σκοπευτής Νιχάτ Ακτερζί της Σκοπευτικής Οργάνωσης Αμμοχώστου, ήταν ο μεγάλος νικητής στον αγώνα τραπ για το «Κύπελλο Κερύνειας» στον τελικό του οποίου για άλλη μια φορά αγωνίστηκαν τρεις Ελληνοκύπριοι και τρεις Τουρκοκύπριοι σκοπευτές. Ο αγώνας ήταν ο έκτος του φετινού Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ κι έγινε στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Λάρνακας.

Η «μονομαχία» για το χρυσό μετάλλιο εξελίχτηκε σε αγώνα – θρίλερ, αφού οι Νιχάτ Ακτερζί και Άδωνης Μυλωνάς δεν κατάφεραν να «λύσουν» τις διαφορές τους στις 50 «μονοντουφεκιές» και βρέθηκαν ισόβαθμοι με 41/50. Στον αγώνα «ξαφνικού θανάτου» που οδηγήθηκαν τα πράγματα, ο Νιχάτ αποδείχτηκε πιο εύστοχος και πήρε τη νίκη, ενώ ο Μυλωνάς που αστόχησε στην πρώτη βολή περιορίστηκε στο αργυρό μετάλλιο.

Με το 117/125 που πέτυχε ο Κεμάλ Γκιουρσέλ εξασφάλισε και την πρώτη θέση στην κατηγορία των βετεράνων, ενώ η συναθλήτριά του στη ΣΚΟΛΕΫ Γεωργία Κωνσταντινίδου ήταν η νικήτρια στις γυναίκες με 112/125 και ο νεαρός Αλέξανδρος Τσαγγαρίδης της ίδιας Οργάνωσης επικράτησε στους έφηβους με 105/125. Ο Πάνος Χρίστου της ΣΚΟΛΕΜ ήταν ο νικητής στη β’ κατηγορία με 109/125 και τέλος, στο παραολυμπιακό τραπ την πρώτη θέση πήρε ο Νεόφυτος Νικολάου επίσης της ΣΚΟΛΕΫ με 92/125.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ