aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑO 2ος Αγώνας Κυπέλλου Ιππικής Δεξιοτεχνίας

O 2ος Αγώνας Κυπέλλου Ιππικής Δεξιοτεχνίας

Την περασμένη Κυριακή διεξήχθη ο 2ος Αγώνας Κυπέλλου Ιππικής Δεξιοτεχνίας 2019 της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ιππασίας. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Όμιλου Καβαλιέρ με τη συμμετοχή αθλητών από τους ομίλους του Ιππικού Ομίλου Καβαλιέρ, Cyprus Equestrian Society, Λαπάτσα και Λευκωσίας. Οι αθλητές έλαβαν μέρος στα αγωνίσματα Preliminary A και Β, Youth και Senior ΙΙ.

Οι νικητές:

Στην Κατηγορία Preliminary A Children την πρώτη θέση κατέλαβε η Ελένη Σαββίδου. Στην Κατηγορία Preliminary A Junior, νικήτρια αναδείχθηκε η Νικολαΐς Μαλλούππα. Στην Κατηγορία Preliminary A Senior, την πρώτη θέση κατέκτησε η Janna Nissiotou.

Στην Κατηγορία Preliminary Β Children, νικήτρια αναδείχθηκε η Ελένη Σαββίδου. Στην Κατηγορία Preliminary B Junior την πρώτη θέση κατέλαβε η Αννίτα Καπίρη. Στην Κατηγορία Preliminary B Senior νικήτρια αναδείχθηκε η Charlotte-Elisabeth Abbey. Στην Κατηγορία Youth Senior την πρώτη θέση κατέλαβε η Ksenia Girenkova. Στην Κατηγορία Senior II την πρώτη θέση κατέκτησε Μαρίνα Αγρότου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ