aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΝτράκον Μπόουτ: Θρίαμβος για την Κύπρο

Ντράκον Μπόουτ: Θρίαμβος για την Κύπρο

Το Σωματείο Limassol Spartans, μέλος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ντράκον Μπόουτ, έλαβε μέρος στο 2o διηπειρωτικό φεστιβάλ, που πραγματοποιήθηκε στην Τορεβιέχα της Ισπανίας. Η συμμετοχή της κυπριακής ομάδας θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως θρίαμβος, αφού κατάφερε να εξασφαλίσει τέσσερα μετάλλια σε τέσσερα αγωνίσματα, με σκληρούς αντιπάλους.

Συγκεκριμένα, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Ladies, Small boat, το αργυρό κέρδισαν δύο ομάδες, η μεικτή με μικρό σκάφος, και η ομάδα Open με το μεγάλο σκάφος και το χάλκινο η μεικτή ομάδα Open, με μικρό σκάφος. Στην τελική κατάταξη του αγώνα, η ομάδα Limassol Spartans τερμάτισε στη 2η θέση.

Επιπλέον, στα πλαίσια του 2ου Παγκόσμιου Φεστιβάλ, οκτώ πληρώματα από όλο τον κόσμο κατάφεραν να σπάσουν το ρεκόρ Γκίνες, καταφέρνοντας να διανύσουν 266 χιλιόμετρα με σκάφος Ντράκον Μπόουτ, μέσα σε 24 ώρες. Ανάμεσα στα σκάφη ήταν και το κυπριακό. Οι πιο πάνω επιδόσεις της ομάδας Limassol Spartans Dragon Boat αποτελούν με εξαιρετική επιτυχία για την ίδια την ομάδα αλλά και για την Κύπρο, στο άθλημα του Ντράκον Μπόουτ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ