Ντουέτο από… ασήμι!

Γιώργος Αχιλλέως και Παναγιώτα Ανδρέου στο Skeet Mixed Team… στο CYPRUS GRAND PRIX!

Άλλο ένα μετάλλιο, αργυρό αυτή τη φορά, πρόσθεσαν στη συλλογή της ΣΚΟΚ, οι διεθνείς μας Γιώργος Αχιλλέως και Παναγιώτα Ανδρέου, στους αγώνες του CYPRUS GRAND PRIX 2019, αγωνιζόμενοι ως «ζευγάρι» στον αγώνα του SKEET MIXED TEAM.

Οι δυο διεθνείς μας, που πέρασαν επικεφαλής στον τελικό με 142/150 (72/75 ο Γιώργος και 70/75 η Παναγιώτα) το πάλεψαν μέχρι το τέλος και έχασαν το χρυσό μετά από μια συναρπαστική «μονομαχία» με το ζευγάρι από τη Ρωσία Αλεξάντερ Ζέμλιν και Ναταλία Βινοκράτοβα, με ένα μόλις δίσκο διαφορά. Οι Ρώσοι ολοκλήρωσαν τον τελικό με 55/60, έναντι 54/60 των Κυπρίων διεθνών.

Στην τρίτη θέση τερμάτισε το «ζεύγος» από τη Γερμανία (Τίλο Σρέιερ και Βανέσα Χοφ) με 40/50. Το δεύτερο κυπριακό «ζεύγος» με τους Νικόλα Βασιλείου (70/75) και Κωνσταντίνα Νικολάου (67/70), τερμάτισαν τελικά στην ένατη θέση με 137/150, ενώ «ζεύγη» με 138/150, αγωνίστηκαν σε αγώνα «ξαφνικού θανάτου» για μια θέση στον τελικό.

Οι διεθνείς αγώνες του CYPRUS GRAND PRIX, συνεχίζονται σήμερα με επίσημη προπόνηση για τους αθλητές του σκητ ανδρών, εφήβων και βετεράνων, όπου συμμετέχουν 187 σκοπευτές (125 άνδρες, 46 έφηβοι και 16 βετεράνοι). Ανάμεσά τους και 39 Κύπριοι (22-16-1), οι οποίοι θα δώσουν τη δική τους «μάχη» για την καλύτερη δυνατή διάκριση, όπου οι «βλέψεις» για κάποιους αθλητές μας φθάνουν μέχρι τη συμμετοχή στον τελικό και το ανέβασμα στο βάθρο.

Η ΣΚΟΚ συμμετέχει στους αγώνες με τις εθνικές ομάδες ανδρών και εφήβων, όπου οι διεθνείς μας Γιώργος Αχιλλέως, Νικόλας Βασιλείου και Σωτήρης Αντωνίου θα στελεχώσουν την ανδρική ομάδα και οι νεαροί Πέτρος Εγγλεζούδης, Σωτήρης Ανδρέου και Κλεάνθης Βαρναβίδης την εθνική εφήβων.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ