aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΝτέρμπι στην Αθηένου με φόντο τον τίτλο

Ντέρμπι στην Αθηένου με φόντο τον τίτλο

Η περσινή πρωταθλήτρια ΕΝ Αθηένου φιλοξενεί τον περσινό κυπελλούχου CyView Α.Σ. Λατσιά στο γήπεδο της Αθηένου σ’ ένα παιχνίδι που ενδεχομένως να καθορίσει την πορεία των δύο ομάδων στον θεσμό.

Με δύο ήττες σε τρεις αγώνες, η Αθηένου δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη κόντρα στην «αιώνια» αντίπαλο της αν θέλει να παραμείνει σε τροχιά τίτλου αφού βρίσκεται ήδη στο -4 από την κορυφή. Η νίκη επί του Πανελληνίου την προηγούμενη βδομάδα βοήθησε σημαντικά την ομάδα της Αθηένου στον ψυχολογικό τομέα με τον τεχνικό της ομάδας Ανδρέα Παρασκευά, να ελπίζει πως οι παίκτριες του θα έχουν ανάλογη συνέχεια. Μεγάλη η απώλεια της Λητώ Έλληνα που δεν υπολογίζεται πλέον από τον Κύπριο τεχνικό ο οποίος όμως δεν έχει να αντιμετωπίσει άλλα αγωνιστικά προβλήματα.

Από την άλλη ο CyView ΑΣ Λατσιά με 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια δείχνει με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος πως θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει στις κατακτήσεις πρωταθλήματος. Η νίκη επί της Α.Ο. Αραδίππου στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής ήταν άλλη μια επιβεβαίωση του ότι η ομάδα των Λατσιών βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση δείγμα της καλής δουλειάς που γίνεται από τον Ανδρέα Σοφοκλέους. Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 18:30 ο αγώνας ο οποίος αναμένεται να προσελκύσει πολλούς φίλους του αθλήματος στο Γήπεδο της Αθηένου.

Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής ο ΑΟ Αραδίππου μετά την ήττα από τον CyView ΑΣ Λατσιά την προηγούμενη αγωνιστική θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στον Πανελλήνιο τον οποίο υποδέχεται στο Λύκειο της Αραδίππου για να παραμείνει κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Σε εξαιρετική κατάσταση η Αλεξάνδρα Κωνσταντινίδου που οδηγεί την Αραδίππου την φετινή χρονιά και η οποία αναμένεται να ηγηθεί για άλλη μια φορά της προσπάθειας για να κατακτήσει η ομάδα της άλλη μια νίκη στον θεσμό. Βελτιωμένη αισθητά ήταν ο Πανελλήνιος κόντρα στην Αθηένου παρά το γεγονός ότι δεν είχε βαθμολογικό κέρδος. Χωρίς βαθμούς και ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα η ομάδα της Λευκωσίας θα θελήσει να βάλει φρένο στον κατήφορο και να κατακτήσει τους πρώτους της βαθμούς. Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 18:00 ο αγώνας στο Λύκειο Αραδίππου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 15/12/2018

18:30 ΕΝ Αθηένου – CyView AΣ Λατσιά

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/12/2018

18:00 ΑΟ Αραδίππου – Πανελλήνιος Λευκωσίας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ