aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΝτέρμπι ήταν μόνο στα χαρτιά για τον ΝΟ Πάφου

Ντέρμπι ήταν μόνο στα χαρτιά για τον ΝΟ Πάφου

Σε περίπατο μετέτρεψε τον αγώνα με τον περσινό πρωταθλητή, τον Ναυτικό Όμιλο Μέσα Γειτονιάς ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου, καθώς επεκράτησε 24-8 και έπιασε τον ΑΠΟΕΛ στην πρώτη θέση που έχει όμως ένα αγώνα λιγότερο.

Στους άλλους δύο αγώνες, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο, ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού νίκησε τον Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου και ο Ναυτικός Όμιλος Λευκωσίαςπήρε με χαρακτηριστική άνεση τη νίκη από τον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας με 17-7.

ΝΟ ΠΑΦΟΥ – ΝΟ ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ 24-8 (7-2, 6-3, 8-0, 3-3)

Καταιγιστικός ήταν ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου στο παιγνίδι με τον Ναυτικό Όμιλο Μέσα Γειτονιάς. Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν τους περσινούς πρωταθλητές να πάρουν ανάσα και έκαναν το υποτιθέμενο ντέρμπι περίπατο κερδίζοντας τον αγώνα 24-8. Ιωαννίδης και Νικόλοφ αναδείχτηκαν πρώτοι σκόρερ για τον ΝΟΠ, επιτυχαίνοντας από έξι γκολ.

ΝΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ – ΝΟ ΛΕΜΕΣΟΥ 7-21 (1-7, 4-5, 1-3, 1-6)

Άνετη, όπως αναμενόταν άλλωστε, ήταν η επικράτηση του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού επί του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου με 21-7. Πρώτος σκόρερ για τη Λεμεσό ο Θεοδοσίου που πέτυχε έξι γκολ.

ΝΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΝΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ 17-7 (3-1, 4-0, 6-1, 4-5)

Χωρίς σασπένς και ο αγώνας ανάμεσα στον Ναυτικό Όμιλο Λευκωσίας και τον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας. Οι γηπεδούχοι καταφανώς καλύτεροι επικράτησαν με 17-7, έχοντας για πρώτο σκόρερ τον Σιεχάτε με έξι γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ