aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΝουρμαγκομέντοφ εναντίον Γκοέτζε με… φόντο τον τίτλο

Νουρμαγκομέντοφ εναντίον Γκοέτζε με… φόντο τον τίτλο

Ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ θα αντιμετωπίσει τον Τζάστιν Γκοέτζε το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στην πολυαναμενόμενη μάχη lightweight τίτλου. Ο αγώνας γίνεται στο πλαίσιο της pay-per-view διοργάνωσης UFC 254, ενώ σύντομα αναμένεται και ο χώρος διεξαγωγής.

O 31χρονος Ρώσος Πρωταθλητής που πρόσφατα επέστρεψε σε ρυθμούς προπόνησης συναντιέται με τον διεκδικητή της ζώνης, Γκοέτζε. Πρόκειται για τον επίσης 31χρονο Αμερικανό, ο οποίος έκανε την έκπληξη όταν επικράτησε του Φέργκιουσον (πρώτη ήττα του Φέργκιουσον έπειτα από οκτώ έτη) σε αγώνα, όπου ο Χαμπίμπ είχε αρνηθεί να παραστεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Την νίκη είχε πάρει ο Τζάστιν με τεχνικό νοκ άουτ στον 5ο γύρο του UFC 249 , αφού κατάφερε δυνατά χτυπήματα στο πρόσωπο του Τόνι σε σημείο να μην μπορεί να συνεχίσει.

Η αναμέτρηση μεταξύ Νουρμαγκομέντοφ και Γκοέτζε είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί τον Σεπτέμβρη, αλλά ακυρώθηκε λόγω του θανάτου του πατέρα του Χαμπίπμ σε νοσοκομείο της Μόσχας. Για τον ίδιο ο πατέρας του ήταν ο ήρωάς του και έφυγε σε ηλικία 56 ετών, έπειτα από επιπλοκές που παρουσίασε αφότου ασθένησε από κορωνοϊό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ