aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΝότια Κορέα: Τρόμος από κατάρρευση οροφής σε κλαμπ με αθλητές - Νεκροί και τραυματίες

Νότια Κορέα: Τρόμος από κατάρρευση οροφής σε κλαμπ με αθλητές – Νεκροί και τραυματίες

Ανησυχία έχει προκληθεί στη Νότια Κορέα από την πτώση της οροφής νυχτερινού κέντρου, το οποίο βρίσκεται κοντά στο χωριό των αθλητών που μετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Γκουανγκζού.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σοβαρούς τραυματισμούς, ακόμη και για θανάτους, ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι υπήρχε «πολύ αίμα».

Το Νοτιοκορεατικό Πρακτορείο Ειδήσεων μάλιστα κάνει λόγο για ένα θάνατο και 13 τραυματίες, ενώ επιβεβαιώνεται η παρουσία πολλών κολυμβητών στο κέντρο.

Ο μοναδικός τραυματισμός που έχει επιβεβαιωθεί από αθλητές/τριες είναι μίας Αμερικανίδας πολίστριας, η οποία φέρει κάταγμα στο πόδι.

«Χορεύαμε και ξαφνικά πέσαμε 5-6 μέτρα»

Ο αρχηγός της ομάδας της Νέας Ζηλανδίας, Ματ Σμολ, δήλωσε ότι η οροφή κατέρρευσε πάνω σε ανθρώπους που χόρευαν. «Απλά χορεύαμε και το επόμενο λεπτό πέσαμε 5-6 μέτρα και όλοι άρχισαν να τρέχουν έξω από το κλαμπ», είπε. «Πέσαμε πάνω στα κεφάλια άλλων ανθρώπων που ήταν από κάτω μας. Κάποιοι από αυτούς ήταν σε αρκετά κακή κατάσταση», συμπλήρωσε ο αθλητής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ