aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΝικητής ο Σάββας Πάτσαλος

Νικητής ο Σάββας Πάτσαλος

Σε περιοχή κοντά στο χωριό, μέσα στο φυσικό περιβάλλον, διοργανώθηκαν και φέτος οι ετήσιοι σκοπευτικοί αγώνες της Κυνηγετικής Ένωσης Λυθροδόντα.

Στους αγώνες, τους οποίους αθλοθέτησε η εταιρία «Λυθροδόντας-κοτόπουλα», οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 250 και οι διαγωνιζόμενοι αγωνίστηκαν σε σύνολο 50 δίσκων σε επτά κατηγορίες.

Νικητής στη γενική κατάταξη, αναδείχτηκε ο σκοπευτής Σάββας Πάτσαλος με 44/50, ενώ με το ίδιο αποτέλεσμα ο Ανδρέας Κυριάκου πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία των κυνηγών.

Ο Μάριος Εφέ με 43/50 ήταν ο νικητής στην κατηγορία RE-ENTRY (επανεγγραφές), ενώ στην κατηγορία των κυνηγών-μελών κέρδισε ο Παναγιώτης Ανδρέου με 39/50, ο Χαράλαμπος Πέτρου στους βετεράνους με 30/50 και ο νεαρός Πέτρος Πανταζής στους έφηβους με 38/50. Τέλος, στον διαγωνισμό κόμπακ, πρώτος κατετάγη ο Ανδρέας Εφέ με το απόλυτο 15/15.

Η απονομή των επάθλων στους νικητές, έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο οίκημα του Συλλόγου και σ’ αυτήν παρέστησαν ο πρόεδρος της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας Μιχάλης Βορκάς, οι επίτιμοι πρόεδροι του Συλλόγου Νίκος Νικολαΐδης και Ανδρέας Κύλινδρος, ο χορηγός των αγώνων Πανίκος Αναστασίου, καθώς και εκπρόσωποι άλλων συλλόγων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ