aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΝικητής ο Κωνσταντίνου για το Κύπελλο Παραλιμνίου

Νικητής ο Κωνσταντίνου για το Κύπελλο Παραλιμνίου

Ο διεθνής σκοπευτής του Σκοπευτικού Ομίλου Πάφου Ντίνος Κωνσταντίνου, ήταν τελικά ο μεγάλος νικητής στον αγώνα κόμπακ για το Κύπελλο Παραλιμνίου, που έγινε στο διεθνές σκοπευτήριο της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου. Τη δεύτερη θέση πήρε ο Άγγελος Αβραάμ, ενώ ο Πέτρος Ιωάννου μ περιορίστηκε στην τρίτη θέση.

Στη Β’ κατηγορία πρώτευσε ο Νίκος Χατζηαποστόλου, στη Γ’ κατηγορία ο Μάριος Ττίγγος της ΣΚΟΕΠΑ, ενώ στη Δ’ κατηγορία επικράτησε ο Παναγιώτης Πουρίκκος της ΣΚΟΑΜ. Ο Αντώνης Αντωνίου της ΣΚΟΛΕΜ ήταν ο νικητής στην κατηγορία των σίνιορς και ο Ευάγγελος Καραβόλιας στους βετεράνους.

Μετά τον αγώνα στο Παραλίμνι, επιλέγηκε και η εθνική ομάδα κόμπακ που θα μας εκπροσωπήσει στους 16ους Παγκόσμιους Αγώνες , οι οποίοι θα γίνουν στην Ουγγαρία υπό την αιγίδα της FITASC, από τις 19-26 Αυγούστου. Την εθνική μας ομάδα θα στελεχώσουν οι διεθνείς Άγγελος Αβραάμ, Ντίνος Κωνσταντίνου και Κύπρος Κυπριανού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ