aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΝικητής και ρέκορντμαν ο Αλέξανδρος Χριστοφόρου

Νικητής και ρέκορντμαν ο Αλέξανδρος Χριστοφόρου

Ο νεαρός σκοπευτής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας Αλέξανδρος Χριστοφόρου, ήταν  «το πρόσωπο» του αγώνα σταθερού στόχου για το «Κύπελλο Λευκωσίας», ο οποίος με τελικό αποτέλεσμα 608.6, πέτυχε νέο παγκύπριο ρεκόρ εφήβων και ανδρών και πήρε πανηγυρικά τη νίκη στο αεροβόλο τουφέκι 60 βολών, συνεχίζοντας από κει που έμεινε πέρσι με την κατάκτηση του πρωταθλήματος τόσο στην κατηγορία του όσο και στη γενική κατάταξη.

Ο αγώνας ήταν ο δεύτερος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ κι έγινε στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου στα Λατσιά.  Δεύτερος στη γενική κατάταξη (και πρώτος στην ανδρική κατηγορία) ήταν ο Ανδρέας Κωνσταντίνου επίσης της ΣΚΟΛΕΥ με 600.2, ενώ ο συναθλητής τους Ανδρέας Χαραλάμπους, με 596.7, ήταν τρίτος στην γενική κατάταξη και δεύτερος έφηβος.

Τρίτος στους έφηβους κατετάγη ο Λοΐζος Γεωργίου της ΣΚΟΛΕΜ με 589.1, ενώ τη δεύτερη και τρίτη θέση στους άνδρες κατέλαβαν οι Αλέξανδρος Πολυκάρπου του ΕΛΕΣΚΟ με 588.7 και Αλέξανδρος Πατσαλίδης της ΣΚΟΛΕΥ με 587.1.

Η περσινή πρωταθλήτρια στο τουφέκι 40 βολών (γυναίκες – νεάνιδες), Άρτεμις Παντελή της ΣΚΟΛΕΥ, συνέχισε τις «ψηλές πτήσεις» κερδίζοντας τον αγώνα με 407.5, ενώ δεύτερη (και πρώτη στις γυναίκες) κατετάγη η συναθλήτριά της Μαριλένα Κωνσταντίνου με 406.2 και τρίτη η νεάνιδα Μαρία Βανέσσα Χαραλάμους της ίδιας Οργάνωσης με 399.7. Δεύτερη στη γυναικεία κατηγορία ήταν η αθλήτρια της ΣΚΟΛΕΜ Ελίζα Κυριάκου με 386.6 και τρίτη στις νεάνιδες η Κάλλια Παπασωζομένου της ΣΚΟΛΕΥ με 394.7.

Στις μικρότερες κατηγορίες, ο Ανδρέας Αντωνίου της ΣΚΟΛΕΥ ήταν ο νικητής στο αεροβόλο τουφέκι παίδων, ο συναθλητής του Χάρης Χαρή στο αεροβόλο τουφέκι παίδων με σταντ (406.7) και ο Μιχάλης Παφίτης επίσης της ΣΚΟΛΕΥ στο αεροβόλο τουφέκι παμπαίδων με 382.6.

Στην κατηγορία των κορασίδων πρώτευσε η Ιακωβία Πιτταρά με 397.0, στις κορασίδες με σταντ η Κατερίνα Χαρή με 396.5 και στις παγκορασίδες η Άντρεα Πιτταρά με 372.3 και οι τρεις αθλήτριες της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ