aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΝικητές οι Σκέττος, Μαχαιριώτου και Ν.Ο. Λεμεσού

Νικητές οι Σκέττος, Μαχαιριώτου και Ν.Ο. Λεμεσού

Ο αγώνας τριάθλου White Rocks X-Triathlon διεξήχθη την Κυριακή, 8 Οκτωβρίου στην Ακτή του Κυβερνήτη, με τη συμμετοχή περίπου 150 αθλητών, ενήλικων και παιδιών. Διοργανωτές του αγώνα ήταν η Bikin Cyprus Events μαζί με τον Ναυτικό Όμιλο Κερύνειας, υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου. Πρόκειται για έναν αγώνα τριάθλου εκτός δρόμου (cross-triathlon) και εμπίπτει μέσα στην κατηγορία του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Τριάθλου. Περιλαμβάνει κολύμβηση, ορεινή ποδηλασία (mountain bike) και τρέξιμο.

Οι γυναίκες και οι άνδρες που συμμετείχαν στον αγώνα χωρίστηκαν σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες: Juniors (18-19 ετών), Άνδρες/Γυναίκες (20-39 ετών) και Masters (40 ετών και άνω). Υπήρξε επίσης και ομαδική κατάταξη για όσες ομάδες έλαβαν μέρος στο White Rocks X-Triathlon. Αρκετά παιδιά είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν στο τρίαθλο, χωρισμένοι σε δύο ηλικιακές κατηγορίες: Kids A (10-13 ετών) και Kids B (6-9 ετών).

Tον καλύτερο χρόνο στους Άνδρες πέτυχε ο πρωταθλητής τριάθλου Κυριάκος Σκέττος με επίδοση 1:37.40, από τις γυναίκες η Κάρμεν Μαχαιριώτου από την ομάδα Νηρέας με 1:33.31, ενώ στο ομαδικό την πρώτη θέση κατέκτησε ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού με χρόνο 1:35.28. Όσον αφορά στις παιδικές διαδρομές, στην κατηγορία Kids A, τον καλύτερο χρόνο από τα αγόρια είχε ο Γιάννης Ππασιά και από τα κορίτσια η Κατερίνα Ππασιά, του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας. Στην κατηγορία Kids B, την πρώτη θέση κατέκτησε ο Ανδρέας Κασάπης από τα αγόρια και από τα κορίτσια η Χριστιάνα Έλληνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ