aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΝικητές οι Αριστοφάνους και ΣΚ.Ο. Λάρνακας

Νικητές οι Αριστοφάνους και ΣΚ.Ο. Λάρνακας

Η ομάδα σπόρτιγκ του Σκοπευτικού Ομίλου Λάρνακας και ο διεθνής σκοπευτής του ιδίου Ομίλου Κωνσταντίνος Αριστοφάνους, ήταν οι μεγάλοι νικητές των φετινών Παγκύπριων Διασωματειακών Αγώνων, με τους οποίους έπεσε και η αυλαία του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ 2017 στο αγώνισμα του σπόρτιγκ. Τους αγώνες οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στο επαρχιακό σκοπευτήριο της Πάφου διοργάνωσε ο Σκοπευτικός Όμιλος της ομώνυμης επαρχίας με αθλοθέτη το πρακτορείο ΟΠΑΠ του πρωταθλητή του Ομίλου Γιώργου Αχιλλέως.

Με τη νικήτρια ομάδα του ΣΚΟΛΑΡ που συγκέντρωσε 324/400 αγωνίστηκαν οι σκοπευτές Κωνσταντίνος Αριστοφάνους, Ανδρέας Ζαλούμης, Ανδρέας Βασιλείου και Κωστάκης Κωνσταντίνου, ενώ στη δεύτερη θέση τερμάτισε η «οικοδέσποινα» ομάδα του Σκοπευτικού Ομίλου Πάφου με 322/400 και στην τρίτη η ομάδα της Σκοπευτικής Οργάνωσης Αμμοχώστου με 312/400.

Στην ατομική κατάταξη, ο νικητής Κωνσταντίνος Αριστοφάνους που ήταν και ο νικητής της Α’ κατηγορίας, πέτυχε 90/100, ενώ στη Β’ κατηγορία πρώτευσε ο Χαράλαμπους Κυριάκου της ΣΚΟΑΜ με 85/100, στη Γ’ κατηγορία ο Ρόης Ηροδότου της ΣΕΛ με 78/100 και στη Δ’ κατηγορία ο Μιχάλης Χριστοδουλίδης του ιδίου σωματείου με 82/100.

Στις γυναίκες, η Κωνσταντία Νικολάου της ΣΚΟΑΜ πέτυχε 55/100, ενώ στην κατηγορία των βετεράνων νικητής ήταν ο Μίκης Φυλακτού της ΣΚΟΛΕΥ με 76/100 και στους σούπερ βετεράνους, ο συναθλητής του Νίκος Πετρίδης με 68/100. Τέλος στους έφηβους, ο Πέτρος Αναστασίου του ΣΚΟΛΑΡ πήρε την πρώτη θέση με 74/100 και ο Αλέξανδρος Τσαγγαρίδης της ΣΚΟΛΕΥ τη δεύτερη με 66/100.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ